Çok teşekkür ederim kardeşim İnşallah darısı senin başınaHayırlı olsun. Allah mesud etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim kardeşim İnşallah darısı senin başınaHayırlı olsun. Allah mesud etsin inşallah.

Yaz okulu biraz keyfi olucak aslında üstten kolay sayılabilecek dersleri alıp 3.sınıfın yükünü hafifletip mukavemeti tekrar alayım diye düşündüm. Kafalar karışıkyaz okulu olmayaymış eyiymişminimum zararla çıkarsın inşallah

Kardeşim çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. Mutlu bir ömür nasip etsin, inşallah.

Çok sağol abi çok teşekkür ederimKardeşim çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. Mutlu bir ömür nasip etsin, inşallah.
 İnşallah abi herkese mutlu ömürler nasip etsin
 İnşallah abi herkese mutlu ömürler nasip etsin 
Çok teşekkür ederim

ooo adam nişanlı beylerhayırlı olsun adamım Allah tamamına erdirsin inşallah

Mutluluklar hacım Allah tamamını erdirsinSağol abi çok teşekkür ederimDarısı başına abi İnşallah en kısa zamanda

Sağolasın abi çok teşekkür ederim
 Aman abi sen ne yaptın o şekilde oynamak için deli cesareti lazım
 Aman abi sen ne yaptın o şekilde oynamak için deli cesareti lazım  Önce hatun vurur sonra bizimkiler alnimun çatundan fururlar ha
 Önce hatun vurur sonra bizimkiler alnimun çatundan fururlar ha 
Çok teşekkür ederim hacım sağolMutluluklar hacım Allah tamamını erdirsin
 sırayı sana savdım galiba
 sırayı sana savdım galiba 
Moddan cıkamadım ben dahaModa giriyor muyuz

Sorma ya gösterdim fotoyu bana bi mesaj mı bu diyoÇok teşekkür ederim hacım sağolsırayı sana savdım galiba

ne için kullanıyorlar? Ona göre oooo diyeceğim

Bu soru karşısında nasıl tepki verdinSorma ya gösterdim fotoyu bana bi mesaj mı bu diyo

Sağol abi çok teşekkür ederimDarısı başına abi İnşallah en kısa zamanda

Yaz okulu biraz keyfi olucak aslında üstten kolay sayılabilecek dersleri alıp 3.sınıfın yükünü hafifletip mukavemeti tekrar alayım diye düşündüm. Kafalar karışık