Çok teşekkür ederim kardeşim İnşallah darısı senin başınaHayırlı olsun. Allah mesud etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim kardeşim İnşallah darısı senin başınaHayırlı olsun. Allah mesud etsin inşallah.
Yaz okulu biraz keyfi olucak aslında üstten kolay sayılabilecek dersleri alıp 3.sınıfın yükünü hafifletip mukavemeti tekrar alayım diye düşündüm. Kafalar karışıkyaz okulu olmayaymış eyiymişminimum zararla çıkarsın inşallah
![]()
Kardeşim çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. Mutlu bir ömür nasip etsin, inşallah.
Çok sağol abi çok teşekkür ederimKardeşim çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. Mutlu bir ömür nasip etsin, inşallah.![]()
Çok teşekkür ederim
ooo adam nişanlı beylerhayırlı olsun adamım Allah tamamına erdirsin inşallah
![]()
Mutluluklar hacım Allah tamamını erdirsinSağol abi çok teşekkür ederimDarısı başına abi İnşallah en kısa zamanda
![]()
Sağolasın abi çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim hacım sağolMutluluklar hacım Allah tamamını erdirsin![]()
Moddan cıkamadım ben dahaModa giriyor muyuz![]()
Sorma ya gösterdim fotoyu bana bi mesaj mı bu diyoÇok teşekkür ederim hacım sağolsırayı sana savdım galiba
![]()
ne için kullanıyorlar? Ona göre oooo diyeceğim
Bu soru karşısında nasıl tepki verdinSorma ya gösterdim fotoyu bana bi mesaj mı bu diyo![]()
Sağol abi çok teşekkür ederimDarısı başına abi İnşallah en kısa zamanda
![]()
Yaz okulu biraz keyfi olucak aslında üstten kolay sayılabilecek dersleri alıp 3.sınıfın yükünü hafifletip mukavemeti tekrar alayım diye düşündüm. Kafalar karışık![]()