Malum foruma kusup gidenler var onlari aratmatayim simdi ne kadar parayi nerden buldunuz ?Eyvallah ceyhunum bu 3. Ev artık bundanda çıkmayız kiralık ev bulana kadar canımız çıktı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malum foruma kusup gidenler var onlari aratmatayim simdi ne kadar parayi nerden buldunuz ?Eyvallah ceyhunum bu 3. Ev artık bundanda çıkmayız kiralık ev bulana kadar canımız çıktı
Malum foruma kusup gidenler var onlari aratmatayim simdi ne kadar parayi nerden buldunuz ?sakasi bir yana hayirli ugurlu olsun
O da farklı sıkıntı benim umrumda olmadığı için shjsshnsgBenim 2 kere jant surtmemden sonra mecbur kaldirimlarda cikinti vs oluyor kiyamiyorum surtmeye
Haftaya perşembe olabilir abi konuşalım seninle.Haftaya persembe dersen hemen evet derim ama o zamana biraz isler var be
İçinde bir şahinci yatıyor bu arkadaşın. Loto falan vurmuşturEfm hayırlı cumalar şunu mutlaka izleyin hdd Ferrari alınca benhttps://www.instagram.com/p/BUylQRlDvdf/
Aracı zorla servise yönlendirmek için güzel sistemBeyler bugün yeni bir şey öğrendim sizinle de paylaşayımBende ki erayı 40-60K kmdir servise götürmüyorum. Serviste aracın zamanlayıcısını ayarlıyorlarmış. Motoru stop edince çıkan 3-5 saniyelik "BİP" sesi servis zamanının geldiğini gösteriyormuş
Pek aldırış etmemiştim ama aklıma takılınca araştırayım dedim ve sonuç bu
![]()
260K da şu an 180den beri bende. Hiçbir sıkıntısı olmadı çok şükür. Genel bakımlarını yaptırırım. Yakıt filtresi, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yağ değişimi (hava filtresini ve polen filtresini her 5-6bin kmde değiştiririm. Muğla'da fazla yol çalışması olduğu için her yer toz toprak) vs eraların turbolarının ömrü çok çabuk bitiyor diyorlardı ama bir sorun çıkmadıKaç km de senin araba sıkıntı yaptı mı hiç ? @Iskender
O bende de oluyor gerçi benim zaten sıkıntılı ama maşşallah 260 binde sıkıntı yapmıyorsa. Eraların turboları sıkıntılı, bir kere patlayınca gidip servisten değiştiriyoraun daha düşük basınçlı turbo takıyorlr diye biliyorum. Öyle de arabanın atikliği düşüyormuş falan filan belki senin değişmiştir önceden.260K da şu an 180den beri bende. Hiçbir sıkıntısı olmadı çok şükür. Genel bakımlarını yaptırırım. Yakıt filtresi, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yağ değişimi (hava filtresini ve polen filtresini her 5-6bin kmde değiştiririm. Muğla'da fazla yol çalışması olduğu için her yer toz toprak) vs eraların turbolarının ömrü çok çabuk bitiyor diyorlardı ama bir sorun çıkmadıŞanzıman yağını hiç değiştirmedim arada geri vitese geçerken zorlanıyor motor soğukken
![]()
aracı tanıdıktan aldık o hiç değiştirilmediğini söyledi <3 valla iyi kaçıyo knkO bende de oluyor gerçi benim zaten sıkıntılı ama maşşallah 260 binde sıkıntı yapmıyorsa. Eraların turboları sıkıntılı, bir kere patlayınca gidip servisten değiştiriyoraun daha düşük basınçlı turbo takıyorlr diye biliyorum. Öyle de arabanın atikliği düşüyormuş falan filan belki senin değişmiştir önceden.
Yav iftardan önce mesaj atma260K da şu an 180den beri bende. Hiçbir sıkıntısı olmadı çok şükür. Genel bakımlarını yaptırırım. Yakıt filtresi, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yağ değişimi (hava filtresini ve polen filtresini her 5-6bin kmde değiştiririm. Muğla'da fazla yol çalışması olduğu için her yer toz toprak) vs eraların turbolarının ömrü çok çabuk bitiyor diyorlardı ama bir sorun çıkmadıŞanzıman yağını hiç değiştirmedim arada geri vitese geçerken zorlanıyor motor soğukken
![]()
Yav iftardan önce mesaj atmaoruç oruç gördükçe 1.5 iskender çekiyo canım.
Bunların hepsi dış mihrakların oyunu
Abi sana bı araba alamadik bekırmızı var fatih canerin ama o muydu ki ?
@alfhonso abi o ev olmadı yeni ev bulduk şimdi ona taşınıyoz ya
Abi sana bı araba alamadik be
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benzin iniyor ayna inmiyor...Benim sag ayna asagi inmiyor onunla ugrasiyorum