Bu sezon Süper Lig'de izleme ihtimalimiz olan bir golaçtım gol oldu sfsfadad
 Ulan uçan tekmeyle vole karışık
 o nasıl bir kasap ya...
 o nasıl bir kasap ya...Bu sezon Süper Lig'de izleme ihtimalimiz olan bir golaçtım gol oldu sfsfadad
 o nasıl bir kasap ya...
 o nasıl bir kasap ya...Bu sezon Süper Lig'de izleme ihtimalimiz olan bir golUlan uçan tekmeyle vole karışık
o nasıl bir kasap ya...
Adam psg'de sağlık kontrolüne girdikten sonra artık kafasını ne bozduysa dönmüş imzayı atmamış.ıııhh sanmam abi psg de istiyo deniyordu

Hee... Oynuyor ki oynatıyorlarRafael marquez hala oynuyo ya la

Konuştum ikisiyle de yarın görüşeceğimİkisinede bak kullan canının istediğini al öyleyse, seçim yapması çok zor iş
 Kararsızlık çok zor iş. Bi de ben zaten kararsız bi insanım; bu kadar çok değişken girince işin içine iyice zorlanıyorum
 Kararsızlık çok zor iş. Bi de ben zaten kararsız bi insanım; bu kadar çok değişken girince işin içine iyice zorlanıyorum  Bana yardım edin lütfen
  Bana yardım edin lütfen  

Ben değil de ablam aldı söylerim onlara o ayarda kullansınlarSen i10 aldın dimi, hava sıcak klima açmak gerek... Bu gün klimanın motora yarattığı yükü ve yakıt sarfiyatını ölçtüm.. Bizim i10 grubu için. Seninde işine yarayabilir.
En iyi klima ayarı kademe 4 de kullanmak.
 ben otobüsle geziyorum abi arabam yok o yüzden ne yakıyor derdim de yok henüz
 ben otobüsle geziyorum abi arabam yok o yüzden ne yakıyor derdim de yok henüz 
VAG'lara doyamadın be olm
 Seni Ay'a fırlatsak orada bile en azından bir jant kapağı filan bulursun.
 Seni Ay'a fırlatsak orada bile en azından bir jant kapağı filan bulursun. 
olum evler çok güzelmiş lan

Valla ya sırf kızları için kalınır yahu herkes çok sıcakceyhun dönme olum buraya kal orda bir halt yok burda
 .
.Oğlum teypte RTE yazıyo lan

hiç fark etmedik valla
 hiç fark etmedik valla  İrlandaya gelecekse demekki
 İrlandaya gelecekse demekki  .
.Direksiyonun sağda olması sıkıntı ya sevmiyorum , ilik gibi arabalar vardır ama konumdan kaybediyorlar benim için .dhiç fark etmedik valla
İrlandaya gelecekse demekki
.
Du bakam 2 3 gün geçsin başlarım showroom showroom gezmeye ilk hedef TeslaDireksiyonun sağda olması sıkıntı ya sevmiyorum , ilik gibi arabalar vardır ama konumdan kaybediyorlar benim için .d

. Bencede konum sıkıntı ama kullansak 1 2 haftaya alışırız herhalde
. Bencede konum sıkıntı ama kullansak 1 2 haftaya alışırız herhalde  .
.Bu ara teslaya sardım zaten , YouTube da olan iki abi var emirle demir güzel paylaşımlar yapıyorlar güzel bilgi veriyorlarDu bakam 2 3 gün geçsin başlarım showroom showroom gezmeye ilk hedef Tesla. Bencede konum sıkıntı ama kullansak 1 2 haftaya alışırız herhalde
.
Direksiyonun sağda olması sıkıntı ya sevmiyorum , ilik gibi arabalar vardır ama konumdan kaybediyorlar benim için .d
2. dk.da alışıyorsun sıkıntı yapmayınDu bakam 2 3 gün geçsin başlarım showroom showroom gezmeye ilk hedef Tesla. Bencede konum sıkıntı ama kullansak 1 2 haftaya alışırız herhalde
.

Hee biliyorum onları ya teslagunlukleri ve teslaturk diye kanalları ve siteleri var başarılılar valla önleri bence baya açık.Bu ara teslaya sardım zaten , YouTube da olan iki abi var emirle demir güzel paylaşımlar yapıyorlar güzel bilgi veriyorlar