bize yüksek gelse de piyasa şartlarında iyi fiyat eğer işçilik güzelse, 20 25 bine benim kapının önünde spreyle yaptığım ayarda işçilik yapıyolar şuanKayınpederin 2000 model Polo'sunda ciddi şekilde güneş yanığı vardı.Tamamıyla boyandı.35k TL.
bize yüksek gelse de piyasa şartlarında iyi fiyat eğer işçilik güzelse, 20 25 bine benim kapının önünde spreyle yaptığım ayarda işçilik yapıyolar şuanKayınpederin 2000 model Polo'sunda ciddi şekilde güneş yanığı vardı.Tamamıyla boyandı.35k TL.
Marka: Ford
Model: Fiesta
Yıl: 2015
KM: 124.000
Motor: 1.0 Ecoboost Powershift
Yapılan İşlemler: Triger kayışı değişimini içeren ağır bakım, periyodik yağ bakımı, vakum pompası arızası sebebiyle değişimi
İşlem yapılan servis: Ford Tepretoğulları Yetkili Servisi / İstanbul
Maliyet: ~89.000₺
Verilen hizmetten memnun kaldınız mı: Bugüne kadar hem yetkili servisten hem de aile aracımızdan çok memnun olsak da vakum pompasının sadece supabında yaşanan arıza sebebiyle tüm pompayı değiştirmeleri ve bunu iyi niyet garanti kapsamında değerlendirmemeleri üzücü oldu. Servis elinden geleni yaptığını söyledi; ancak Otosan talebimizi direkt reddetti. Ayrıca yeni başlayan Ford 365 Garanti programı kapsamında 10 yaşından küçük 160.000 km'den düşük periyodik bakıma gelen araçların 1 yıl mekanik ve elektrik garanti altında olduğu internet sitesinde yazıyor olsa da hem araç bu garanti kapsamına dahil edilmedi (tüm bakımları yetkilide yapılmış olmasına rağmen) hem de bu program başlatıldığı için artık iyi niyet garantisi uygulanmadığı söylendi. Bu işlemden sonraki 1 yıl için programa dahil ettiler, o kısmı biraz trajikomik oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 47666Ekli dosyayı görüntüle 47667
1.0 ların sandık motor fiyatları ne kadar acaba? 3000 eurodur diye düşüniyorum en fazla.Marka: Ford
Model: Fiesta
Yıl: 2015
KM: 124.000
Motor: 1.0 Ecoboost Powershift
Yapılan İşlemler: Triger kayışı değişimini içeren ağır bakım, periyodik yağ bakımı, vakum pompası arızası sebebiyle değişimi
İşlem yapılan servis: Ford Tepretoğulları Yetkili Servisi / İstanbul
Maliyet: ~89.000₺
Verilen hizmetten memnun kaldınız mı: Bugüne kadar hem yetkili servisten hem de aile aracımızdan çok memnun olsak da vakum pompasının sadece supabında yaşanan arıza sebebiyle tüm pompayı değiştirmeleri ve bunu iyi niyet garanti kapsamında değerlendirmemeleri üzücü oldu. Servis elinden geleni yaptığını söyledi; ancak Otosan talebimizi direkt reddetti. Ayrıca yeni başlayan Ford 365 Garanti programı kapsamında 10 yaşından küçük 160.000 km'den düşük periyodik bakıma gelen araçların 1 yıl mekanik ve elektrik garanti altında olduğu internet sitesinde yazıyor olsa da hem araç bu garanti kapsamına dahil edilmedi (tüm bakımları yetkilide yapılmış olmasına rağmen) hem de bu program başlatıldığı için artık iyi niyet garantisi uygulanmadığı söylendi. Bu işlemden sonraki 1 yıl için programa dahil ettiler, o kısmı biraz trajikomik oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 47666Ekli dosyayı görüntüle 47667
Ford'dan bir cacık olmaz. Olsaydı benim gibi sadık müşterilerini bile kaybetmezlerdi. Ekstra hiçbir şey sunmayıp hizmet/ürün/fiyat denkleminde kendini bu denli üstten gören bir marka ben daha hiç görmedim Türkiye'de. Ancak müşteriyi soymayı bilirler.Ford'da gerçekten premium acımasızlığı var. :/
1 ay önce Transit’in bakımına 6 yaşında 17-18k kilometrede, çok acımasız bir rakam ödedik.Ford'da gerçekten premium acımasızlığı var. :/
1000 km'de 15 litre falan adblue yakan motorları da var. Servis yapacak bişe yok diyorFord'da gerçekten premium acımasızlığı var. :/
ducato alsaydınız hiç sorun olmazdı1 ay önce Transit’in bakımına 6 yaşında 17-18k kilometrede, çok acımasız bir rakam ödedik.
Sirf yetkili servis bakimli kalsin diye. Ama Adblue sistemi arizali, temizleyene kadar kili kirk yariyoruz
- Marka: FİAT
- Model: EGEA
- Yıl: 2021
- Bakıma girdiği kilometre: 120.000
- Motor: 1.3 MULTIJET E6 FINAL
- Şanzıman: MANUEL
- Yapılan İşlemler:
CASTROL 0W-20 EDGE MOTOR YAĞI 1.541,61₺ OPAR YAĞ FİLTRESİ 291,67₺ OPAR HAVA FİLTRESİ 416,67₺ OPAR POLEN FİLTRESİ 333,33₺ OPAR YAKIT FİLTRESİ 750,00₺ GENEL TEMİZLİK SPREYİ 83,33₺ KARTER TAPASI 83,33₺ WURTH YAKIT KATKISI 291,67₺ WURTH MOTOR KATKISI 208,33₺ SERVİS İŞÇİLİĞİ 800,00₺
- Maliyet: 4.800₺ + KDV
- İşlem yapılan servis: Fırat Opel (İkitelli İst.)
- Verilen hizmetten memnun kaldınız mı?: 5 senedir müşterisiyim ve memnun kaldım.
CASTROL 0W-20 EDGE MOTOR YAĞI | 1.800,00₺ |
OPAR YAĞ FİLTRESİ | 300,00₺ |
OPAR HAVA FİLTRESİ | 550,00₺ |
OPAR POLEN FİLTRESİ | 400,00₺ |
OPAR YAKIT FİLTRESİ | 1.500,00₺ |
BALATA VE GENEL TEMİZLİK SPREYİ | 100,00₺ |
PHOTON H11 LED SİS AMPUL TAKIMI | 2.000,00₺ |
WURTH MOTOR TEMİZLİĞİ | 400,00₺ |
SERVİS İŞÇİLİĞİ | 1.200,00₺ |
KARTER TAPASI | 100,00₺ |
Photon ampul takımı ile geri kalandan alamayacakları tüm karı almışlar zaten.
- Marka: FİAT
- Model: EGEA
- Yıl: 2021
- Bakıma girdiği kilometre: 130.000
- Motor: 1.3 MULTIJET E6 FINAL
- Şanzıman: MANUEL
- Yapılan İşlemler:
CASTROL 0W-20 EDGE MOTOR YAĞI 1.800,00₺ OPAR YAĞ FİLTRESİ 300,00₺ OPAR HAVA FİLTRESİ 550,00₺ OPAR POLEN FİLTRESİ 400,00₺ OPAR YAKIT FİLTRESİ 1.500,00₺ BALATA VE GENEL TEMİZLİK SPREYİ 100,00₺ PHOTON H11 LED SİS AMPUL TAKIMI 2.000,00₺ WURTH MOTOR TEMİZLİĞİ 400,00₺ SERVİS İŞÇİLİĞİ 1.200,00₺ KARTER TAPASI 100,00₺ +++++
- Maliyet: 6.958,33₺ + KDV
- İşlem yapılan servis: Fırat Opel (İkitelli İst.)
- Verilen hizmetten memnun kaldınız mı?: 5 senedir müşterisiyim ve memnun kaldım.
16.000₺ + KDV enjektörleri revize ettirdim. Meme uçlarında oluşan hasar sonucu pistonlara fazla işeme, bu nedenle kara duman ve çiğ yakıt problemi vardı. Bunu da aradan çıkardım ve 130.000KM bakımı aslında bana ortalama 25.000₺'ye denk geldi.
Kendi siteleri haricinde bayilerinde ve internette çok daha uyguna satanlar var.Milestone serisi kullandılar. Bence ben kardayım.Photon Milestone H11 Photon Türkiye Distribütörü
Photon Milestone H11 - Photon Milestone H11 Mavera Otomotiv Photon Türkiye Distribütörü Aynı gün kargowww.maveraotomotiv.com
İnternet fiyatıyla benzer gibi duruyor da benim anlamadığım alt tarafı bir sis farı yani niye bu kadar pahalı onu çözemedim.Milestone serisi kullandılar. Bence ben kardayım.Photon Milestone H11 Photon Türkiye Distribütörü
Photon Milestone H11 - Photon Milestone H11 Mavera Otomotiv Photon Türkiye Distribütörü Aynı gün kargowww.maveraotomotiv.com
O dönem almamamızda bir sebep vardı. Çünkü yakıt tüketimi olarakta Ford çok daha fazla. Ama hatırlamıyorum sebebini.ducato alsaydınız hiç sorun olmazdı
Fordlar ağır yükte daha dirayetli. Şimdiye kadar ambulanslarda Ford Transit, Vw Crafter, Mercedes Sprinter kullanıldığını gördüm ama Ducato ve Master’e hiç denk gelmemişimdir meselaO dönem almamamızda bir sebep vardı. Çünkü yakıt tüketimi olarakta Ford çok daha fazla. Ama hatırlamıyorum sebebini.
Yani bizim yük öyle. Bizim tek parçamız düşse adamı sakatlar o derece ağır.Fordlar ağır yükte daha dirayetli. Şimdiye kadar ambulanslarda Ford Transit, Vw Crafter, Mercedes Sprinter kullanıldığını gördüm ama Ducato ve Master’e hiç denk gelmemişimdir mesela