Herkese merhabalar, Kutahya Hava Er Egitim Tugay Komutanliginda 2. Celp olarak yaptim askerligi. Toplamda 5.175 kisiydik tugayda ben 14. Bolukte idim, kimi boluk egitim rahat gecti dedi kimisi cok zordu dedi. Biz 14. Boluk olarak acikcasi orta seviyedeydik, istikamet vs cok yedik mesela

inanin cok fazla mal insan var, yani oraya gidince bu dedigimi cok iyi anlayacaksiniz. Yemekhaneye zorunlu calismaya gidip 15.000 tl para verdim ben calismam diyen insandan tutun, tuvaleti yikamak icin yerlere su doktugumuz kova icine sican yaratiga kadar tipleme var orada. Ehliyetiniz var mi diye sorucaklar atlamayin el arabasi ile cop attirirlar, ben onun olucagini tahmin ettigim icin atlamadim

o uniformayi giymek gercekten cok guzel, muhtesem bir duygu. Ben kendi adima keske Amerika’dan dolayi hayatimda kayip olmasaydi da daha cok kalabilseydim dedim. Askerden 26’sin da geldim ve hala hastayim bir turlu iyilesemiyorum. Tuslu telefon goturup askercell aldim ben cunku herkes fazla abartti cok detayli araniyo vs diye inanin o kalabalikta hic detayli aranmadik yani rahat rahat telefonda hatta sokulurdu. Egitimde herseyi ogretiyorlar, gece egitimlerini komutana bagli olarak gunduz yaparsiniz. Cok keyifli ve guzel anilar birikiyor gercekten, ictima alanina gec kalan bir salak yuzunden 339 kisi 1.30 saat bekledik bir gun mesela asla unutamiyorum

uyuyakalanlar, playstation’a dalanlar vs bir kisinin hatasini herkes cekiyor haliyle. Varsa sorulariniz cevaplayabilirim