Caddy 1.0 102 bg....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedigim gibi hocam sade motor faktoru beni dusundurur. Ama onun haricinde diger konularda deger mi degmez mi dusunmek lazim. Arizalar silsilesi yuzunden satma noktasina gelmek ihtimali de var maalesef. Otomobilleri neredeyse fabrikadan trim sesli cikiyor.
Bu devir de 0 fiyatı 51k olan dizel arabadan başka ne bekliyorsun :)

Fiyatı iyiymiş 75-80e exclusive gelse şimdiki caddy'yi sattırıp aldırırım hemen bi tane mavisinden :D :D 1.2 golf kullandım onun kadar gitmez ama 1.6tdi'dan iyi gider bence. rampada da biraz yüksek devir çevirmek lazım 1.6tdi kadar gitmesi için. Eksisi ne olur biraz fazla yakar bir de yağ eksiltme sorunu olur mu düşündürüyor. Bizdeki 1.2 golf 50k kmye yaklaştı nazar değmesin bir sıkıntısı olmadı şimdiye kadar.

Ceyhun birşey soracağım. Şimdi gitsek VW bayiine, bir modelin testine çıksak ve test sırasında arabanın motoru, şanzımanı, freni vb bir yeri patlasa çatlasa ne olur?? Trafik cezası yiyince ne olduğunu tecrübe ettim ama böyle bir durum çok yakınından geçsem de başıma gelmedi. Bahsettiğim şey kaza değil de, ağır arıza. Ne olur, nasıl olur? Sorumluluğu kimdedir? (5. vitesten direk geriye takmak gibi bir senaryo düşünme :))
Kaskodan veya garantiden karşılanıyor abi sonuçta olabilecek arızalara karşı veya hasara karşı sen o arabaya binmeden önce kağıt imzalıyorsun o kağıt sigorta ile alakalı zaten. Ondan dolayı kullanan kişiye herhangi bir yaptırımı olmuyor olamazda.

Kaskodan veya garantiden karşılanıyor abi sonuçta olabilecek arızalara karşı veya hasara karşı sen o arabaya binmeden önce kağıt imzalıyorsun o kağıt sigorta ile alakalı zaten. Ondan dolayı kullanan kişiye herhangi bir yaptırımı olmuyor olamazda.
Ona göre şu bünyemi doğrultursam uzun bir test sürüşüne çıkayım hele şu 1.0TSI Caddy ile. Bulabildiğim kadar yağız delikanlıyı içine yükleyip öyle çıkmayı planlamaya çalışacağım. :)

Ona göre şu bünyemi doğrultursam uzun bir test sürüşüne çıkayım hele şu 1.0TSI Caddy ile. Bulabildiğim kadar yağız delikanlıyı içine yükleyip öyle çıkmayı planlamaya çalışacağım. :)
Valla kendini iyi hissettiğin en yakın zamanda gidip test edin abi bizide aydinlatmis olursunuz :). Ben çarşamba günü 3 kişi ile test edecem valla bide arkaya sandalye masa gibi agir bişey atabilirsek süper olur.

Gençlik işte "dsg süper çoğiyi biraltı tidiay desege uyumu mütüş" falan heves ettim :D halbuki 140lık olacak şöyle vitesi çaka çaka gidecektim neyse olmuşla ölmüşe çare yok :D
140'lık olaydı büyük ihtimalle şimdiye kadar ödediğiniz radar cezaları ile yatırımlık 1+1 ev parası bile biriktirirebilirdiniz :D:D:D.

Ben de gelim mi helalinden 85 kilom var

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Bu arada 1.0TSI Caddy 6 ileri manuel şanzımana sahip onu söylemeyi unutmuşum. 6 ileri vites ile gelmesi uzun yol için bence baya önemli bir detay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...