Reyiz çıkma uygun fiyatlı varsa anca, yoksa çok pahalı navi proBence 5.8 den orjinal 8 inçlik bolero ekrana geçin. Hem ekran baya büyür,carplay gelir ve geri görüş çok daha güzel olur.
Aynen, zaten esp kapanmıyo, arkadan kopmaya izin vermiyo araba çok, el freni anlamsızMekanik el freni olması daha iyi bnce
sen bize bulursun bir taneBence 5.8 den orjinal 8 inçlik bolero ekrana geçin. Hem ekran baya büyür,carplay gelir ve geri görüş çok daha güzel olur.
sen bize bulursun bir tane
Octi bi 100 kg daha hafif olsa kafa kafaya giderler bence. Ya da 18 jant olsa hareketli parca hafiflemesinden dolayi daha iyi yurur gibi video ceken telefon ne kamerasi guzelmisEveeet, 308 vs octi uzun versiyon geldi:
En net sebep hafiflik.. İkisi arasında her türlü sonuca etki edecek kadar ağırlık farkı var. Octi'nin koltukları, kaplamaları v.s söküp mümkün olduğunca hafifletip tekrar denemek lazımEveeet, 308 vs octi uzun versiyon geldi:
Octi bi 100 kg daha hafif olsa kafa kafaya giderler bence. Ya da 18 jant olsa hareketli parca hafiflemesinden dolayi daha iyi yurur gibi video ceken telefon ne kamerasi guzelmis
Focus vardı satın alınıp bayiden alınmayan, ne oldu o? 3'lün denemeleri daha da güzel olur.
o focus teslim alınmış galiba. Özgür? siz aldınız demi Şahsuvardakini?
mekanik değişim olmadan yapmasın benceSuperchips diyorum yazık 220 beygirlerde yakışmıyor; 270 beygire çıkartmak lazım,bende olsa aldığım gün yazılımı çakarım sonra gelsin yeni 308 videoları..100 kg nin çok fark etceğini sanmıyorum,biraz beygir lazım tork biyere kadar.
Superchips diyorum yazık 220 beygirlerde yakışmıyor; 270 beygire çıkartmak lazım,bende olsa aldığım gün yazılımı çakarım sonra gelsin yeni 308 videoları..100 kg nin çok fark etceğini sanmıyorum,biraz beygir lazım tork biyere kadar.
aslonda senin de deiğin gibi octavia pek de bu işlerin aracı değil çok amaçlı bir araba daha çok aile arabası kıvamında, bilmyiroum rs in alt yapısı şasisi normal octaviadan ne kadar farklı tabiHelal beygir candır, 308 in curb weight i 1207, octinin 1370 mi ne, bide sunroof var, gayet normal böyle farklar, daha önce açıkladım. Octi fazlasıyla multipurpose bi araba, konforu falanda 308 den iyi. Ortada yakışmayacak bir durum yok. Aksine yakışacak bir durum var. Kendinden 50 hp fazla, 200 kg hafif, daha kısa şanzıman oranlı arabadan sadece 2-3 boy yiyor uzunda ki ben iyi kalkabilseydim 150 ye kadar birlikte giderlerdi.
aslonda senin de deiğin gibi octavia pek de bu işlerin aracı değil çok amaçlı bir araba daha çok aile arabası kıvamında, bilmyiroum rs in alt yapısı şasisi normal octaviadan ne kadar farklı tabi
Özgür arkadaşımızın eski tecrübesi ve şansızlıkları olabilir yazılım işinde golf r motoru çokmu farklıki 50 beygir üzmez gibi sanki..mekanik değişim olmadan yapmasın bence