Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esclipse Cross'un keşke arkası daha şık olaydı yoksa mükkemmel olmuş.
Kanka yine de fena degil bence yeni tasarımlar arasında hic degil hemde. Bu arada yeni tasarımları hic begenmiyorum ya begenemiyorum sanki 2006 2007 den sonra tasarımlar bozdu. Yoksa bende mi sıkıntı var

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_4966.PNG
IMG_4967.PNG

Oooo cok gecmis olsun hicbiri kurtarılamadı mı

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sobayı harlattım, tepsiyi çapraz çevirdim sobanın karşısına, cüzdanı da sadece ortadan açık şekilde koydum içine. Şimdilik fazla elleyemiyorum herşeyin iyice kurumasını bekleyeceğim. Cepteki başka kağıtlar da vardı, onlar zaten direk cüzdan üstünde beyaz hamur kaplama olmuş. Fatura mıydı, birşeyin garantisiyle mi ilgiliydi, tahlil sonucu muydu hatırlayamıyorum.

Sobayı harlattım, tepsiyi çapraz çevirdim sobanın karşısına, cüzdanı da sadece ortadan açık şekilde koydum içine. Şimdilik fazla elleyemiyorum herşeyin iyice kurumasını bekleyeceğim. Cepteki başka kağıtlar da vardı, onlar zaten direk cüzdan üstünde beyaz hamur kaplama olmuş. Fatura mıydı, birşeyin garantisiyle mi ilgiliydi, tahlil sonucu muydu hatırlayamıyorum.
Geçmiş olsun abi Allah daha kötü talihsizlikerden korusun.

abi varmı gelişme kurudu mu kurtarıldı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...