Merabana meraba başkan. GünaydınGünaydın arkadaşlar herkese merhabalar, huzurlu sabahlar
Merabana meraba başkan. GünaydınGünaydın arkadaşlar herkese merhabalar, huzurlu sabahlar
850 TL yi görene kadar iyiymiş diyordum. Ses kalitesine filan kabul de, 5 saatlik pil ömrüne 850 lira çok be. :/
850 TL yi görene kadar iyiymiş diyordum. Ses kalitesine filan kabul de, 5 saatlik pil ömrüne 850 lira çok be. :/
Valla bütçem uygunsa, parasının karşılığını veren üründen parayı sakınmam. Ama bu karşılığını kağıt üstünde bile veremiyor. O yüzden olmaz.ben kiiii telefona 2bin liradan fazla vermem diyorum kulaklığa 850 ıııhhhh
Abi sana anlatmistim zamaninda hakanada oyle 45 liraya kablosuz kulaklik aldim 4 saat gidiyor ses kaliteside ne akg aratir ne jbl ne gerek var tamam iyidir hosturda 200 olsa dusunurum bu fiyat abarti850 TL yi görene kadar iyiymiş diyordum. Ses kalitesine filan kabul de, 5 saatlik pil ömrüne 850 lira çok be. :/
Ses kalitesi o ürünleri karşılıyorsa kabul.Abi sana anlatmistim zamaninda hakanada oyle 45 liraya kablosuz kulaklik aldim 4 saat gidiyor ses kaliteside ne akg aratir ne jbl ne gerek var tamam iyidir hosturda 200 olsa dusunurum bu fiyat abarti
Abi valla karsiliyor tasarimida su 850 liralikla birebir ayni.Ses kalitesi o ürünleri karşılıyorsa kabul.Ben kulaklığa 40 yerine 100 lira verdim zamanında. Her kuruşunu hak ettiğini düşünüyorum. Ama 800 liralık iyi bir kulaklığı kulağıma taktığımda onun da parasını hak ettiğini düşünmüştüm. Bu cihaz ağzıyla kuş tutsa o parayı hak edemez şu haliyle. Geliştirirlerse, şarj ömrünü 24 saate filan çıkarırlarsa, sesi de çok üst düzeydeyse belki o bütçeyle düşünülebilir. O da belki
![]()
Ucuza çözersem alırım ya ses kalitesi iyi diyor
heyt be asalete bak 0 gibiEkli dosyayı görüntüle 6276
Üretilen son Tipo 1999 , Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi
gidersem sayaca bakarımheyt be asalete bak 0 gibi![]()