Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sana anlatmistim zamaninda hakanada oyle 45 liraya kablosuz kulaklik aldim 4 saat gidiyor ses kaliteside ne akg aratir ne jbl ne gerek var tamam iyidir hosturda 200 olsa dusunurum bu fiyat abarti
Ses kalitesi o ürünleri karşılıyorsa kabul. :) Ben kulaklığa 40 yerine 100 lira verdim zamanında. Her kuruşunu hak ettiğini düşünüyorum. Ama 800 liralık iyi bir kulaklığı kulağıma taktığımda onun da parasını hak ettiğini düşünmüştüm. Bu cihaz ağzıyla kuş tutsa o parayı hak edemez şu haliyle. Geliştirirlerse, şarj ömrünü 24 saate filan çıkarırlarsa, sesi de çok üst düzeydeyse belki o bütçeyle düşünülebilir. O da belki :)

Ses kalitesi o ürünleri karşılıyorsa kabul. :) Ben kulaklığa 40 yerine 100 lira verdim zamanında. Her kuruşunu hak ettiğini düşünüyorum. Ama 800 liralık iyi bir kulaklığı kulağıma taktığımda onun da parasını hak ettiğini düşünmüştüm. Bu cihaz ağzıyla kuş tutsa o parayı hak edemez şu haliyle. Geliştirirlerse, şarj ömrünü 24 saate filan çıkarırlarsa, sesi de çok üst düzeydeyse belki o bütçeyle düşünülebilir. O da belki :)
Abi valla karsiliyor tasarimida su 850 liralikla birebir ayni.

16aa01765ca838f3ac631ec0d96fa421.jpg

Yapan usta kör herhalde

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...