Ekli dosyayı görüntüle 6280 @alfhonso sana çok yükleniyoruz ama idare ediver sen geldin aklıma hahahs
@UniBilgi_Net adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/UniBilgi_Net/status/853269370444894209?s=09
Ön sağ kapıda lokal boya mevcuttur. Park edilirken çarpılmıştır. Başka herhangi bir vuruğu, sıkıntısı yoktur. Araç ilk günkü kondisyonundadır. İstediğiniz ustaya gösterebilirsiniz.
Haydaa niye ters yaptı?@gtepro bugün bayileri gezdik ford bayisinde ki adam bizi az daha dövecekti
girdik mekana çekim yapamazsınız ford sıkıdır yetkili müdürden izin alın sonrada teste çıkmaz istiyonuz mu hala dedi bizde evet dedik bindik rangera adamın yüzü işkembe ne desek tersliyor cahil sandı bizi herhalde powerswıfti anlatıyor @emert20 arka süspansiyonları sordu birde şanzıman tork konvertörmü dedi abuk sabuk şeyler söyledi navarra amarok falan müşterisi farklı diyor biz farklı kesime hitap ediyoz diyo anlayacağın arıza çıktı adamlar dsgyle bir tutuyor powerı wıldtruckı sordum diyor o özel araçHaydaa niye ters yaptı?
Boşver ya Ford'u Volkswagen'e bi gidin bakalım ne diyecekler.girdik mekana çekim yapamazsınız ford sıkıdır yetkili müdürden izin alın sonrada teste çıkmaz istiyonuz mu hala dedi bizde evet dedik bindik rangera adamın yüzü işkembe ne desek tersliyor cahil sandı bizi herhalde powerswıfti anlatıyor @emert20 arka süspansiyonları sordu birde şanzıman tork konvertörmü dedi abuk sabuk şeyler söyledi navarra amarok falan müşterisi farklı diyor biz farklı kesime hitap ediyoz diyo anlayacağın arıza çıktı adamlar
toyotanın allahı var adam bizi karşıladı detaylı bilgi verdi durumu anlattık dahada candan samimi davrandı kartını verdi hatta bizi standart test güzergahının dışına çıkardı hafiften yan bile verdi adam çok kral adamdı turkuazdakilerde aynı hiç bir şekilde sıkıntı çıkarmadılar yardımcıda oldular baya honda skodaBoşver ya Ford'u Volkswagen'e bi gidin bakalım ne diyecekler.
ben nataş toyotada satış temsilcisi dövücektim nerdeyse yatoyotanın allahı var adam bizi karşıladı detaylı bilgi verdi durumu anlattık dahada candan samimi davrandı kartını verdi hatta bizi standart test güzergahının dışına çıkardı hafiften yan bile verdi adam çok kral adamdı turkuazdakilerde aynı hiç bir şekilde sıkıntı çıkarmadılar yardımcıda oldular baya honda skoda
Ben orda kavga çıkardım sen iyi dayanmışın.ben nataş toyotada satış temsilcisi dövücektim nerdeyse ya
@UniBilgi_Net adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/UniBilgi_Net/status/853269370444894209?s=09
Ön sağ kapıda lokal boya mevcuttur. Park edilirken çarpılmıştır. Başka herhangi bir vuruğu, sıkıntısı yoktur. Araç ilk günkü kondisyonundadır. İstediğiniz ustaya gösterebilirsiniz.