Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ilk arabam değil 18 den beri çokça arabam oldu ailevi olaylardan dolayı şu yazın sonundan beri kiralık zaman zaman arkadaşların arabaları aldım artık tak etti bi bütçe çıkarıp yazın yine beğendiğim gönlüme sinen bişey almak istiyorum :)
Kusuruma bakma ilk arabanmış gibi algıladım. Temizini bulabilirsen, bileğine tecrübene de güveniyorsan Clio RSi da bak tabii... :)

HP Gaming Pavilion 15-BC018NT Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz / 3.5GHz 8GB 1TB 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 1BV34EA
http://www.hepsiburada.com/hp-gamin...asinabilir-bilgisayar-1bv34ea-p-HBV0000036DJC
Bu nasıl beyler?Sepette 300 tl indirim var

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
sakın ha.. HP Pavilion serisinden her zaman uzak dur. Göze hoş gelip servisleri mutlu eden ürün serisi olarak namı var Pavilion'ların.

HP Gaming Pavilion 15-BC018NT Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz / 3.5GHz 8GB 1TB 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 1BV34EA
http://www.hepsiburada.com/hp-gamin...asinabilir-bilgisayar-1bv34ea-p-HBV0000036DJC
Bu nasıl beyler?Sepette 300 tl indirim var
Kardeşim sana bu bilgisayarı bilerek atmadım. Çünkü; hem HP sıkıntılı -şu OMEN serisi hariç- bir marka, hem de Asus'un x550 serisi bi laptop atmıştım sana, onun özellikleriyle bununki tamamen aynı. Yanlış hatırlamıyorsam aralarında indirimle beraber 500 lira bir fark var. Bunu almaya değmez gibi duruyor.

-Düzenleme:
İndirimle aralarında fark yokmuş bilmeden yazdım kusura bakma. İkisi de aynı fiyata geliyor. HP marka makineyi iyice inceledim Asus'a göre tek artısı W10 Home işletim sistemiyle gelmesi. İki makine arasında bunun dışında Asus'un ekran kartı belleğinin 4GB olması, internet ve ses kartının daha iyi olması gibi farklar var.
Bunlar haricinde ikisi de aynı özelliklere sahip. Bahsettiğim farkların kullanıcı için bir önemi yoksa; iyice iki markanın da satış sonrası desteği, garantisi nasılmış bi onu araştırın derim. Ona göre karar verin. :)

Son düzenleme:
Kardeşim sana bu bilgisayarı bilerek atmadım. Çünkü; hem HP sıkıntılı -şu OMEN serisi hariç- bir marka, hem de Asus'un x550 serisi bi laptop atmıştım sana, onun özellikleriyle bununki tamamen aynı. Yanlış hatırlamıyorsam aralarında indirimle beraber 500 lira bir fark var. İnan bana bunu almaya değmez. Sana gönderdiğim Asus'u alın, tepe tepe kullanın. :)
Kardeşim Asus almayın aldırmayın yahu, pişmanlıktııır :D Tam ne güzel HP Pavilion u önermiyor diye okurken mesajın sonunda Asus görüyorum, gözlerim doluyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...