Abi x trail çok çekici değil mi yav ?iyiymişYa primeraları çok sevdiğim söylenemez, ama bu almeraları seviyorum oldukça ilgi çekici ve sağlam

Abi x trail çok çekici değil mi yav ?iyiymişYa primeraları çok sevdiğim söylenemez, ama bu almeraları seviyorum oldukça ilgi çekici ve sağlam

İllaki tüplü olacak değil mi??
İllaki tüplü olacak değil mi??

Abi corsa b gsi lere ne diyorsun kullandın mı ?İllaki tüplü olacak değil mi??

Abi x trail çok çekici değil mi yav ?
 arabalara dair tek bildiğim pioneer teybin kumandasının oluşuydu o dönemler
 arabalara dair tek bildiğim pioneer teybin kumandasının oluşuydu o dönemler 
Corsa B GSI kullanmadım da yüklü tek kapı 1.4 kullanmıştım. İyi hoş yere kadar cam, hidrolik direksiyonla araba tam go-kart gibi filan ama E-5'te bile çok kötü sekiyordu. Tedirgin etmişti beni. Eğer GSI'lar da öyleyse ben 3 ayda patlayabilirim Corsa B gsi ileAbi corsa b gsi lere ne diyorsun kullandın mı ?

okabi arada bi dayıcam tüpü kafama kafa yapıcam şart tüp
onlar başka, çocukluğumda ilk gittiğim araba fuarında ilgimi çeken 2 araba vardı. subaru impreza wrx sti ve pathfinder olmuştuarabalara dair tek bildiğim pioneer teybin kumandasının oluşuydu o dönemler

Yaza doğru orta bütçeyle araba alma planım var her çiçeğe bakıyorumCorsa B GSI kullanmadım da yüklü tek kapı 1.4 kullanmıştım. İyi hoş yere kadar cam, hidrolik direksiyonla araba tam go-kart gibi filan ama E-5'te bile çok kötü sekiyordu. Tedirgin etmişti beni. Eğer GSI'lar da öyleyse ben 3 ayda patlayabilirim Corsa B gsi ile

İlk araba olarak eski hothatch alınmaz. Alınmamalı. Direk patlamalık oluyorlarYaza doğru orta bütçeyle araba alma planım var her çiçeğe bakıyorum

Clio 1.8 rsi kovala alırsan çok seversinYaza doğru orta bütçeyle araba alma planım var her çiçeğe bakıyorum
Clio 1.8 rsi kovala alırsan çok seversin
Bang & Olufsen mi efsane ya onlar ama aşırı pahallılar malesefAbi yok ben vectrada müzik bile dinlemiyorum ki yadiğerinde güzel oluyor ama bang and olufsen var ya sonradan döşeme paynırın içinden geçer

Mesela bu tam alıp patlamalık araba.Clio 1.8 rsi kovala alırsan çok seversin

İşte arabayı alırken koyun dedik koydular ne kadardı hic hatirlamiyorum amaBang & Olufsen mi efsane ya onlar ama aşırı pahallılar malesef
Almaaa... patlarsın 3. virajda...Rsi cidden çok güzel ve zevkli araba ya temiz bul bi tane al sakla o derece koltuklar göstergeler falan cok cok iyiydi