Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi hayırlı olsun kardeşim. Gözün aydın. :)
haydi Gözün aydın hacım :)
Senden çok sevindim valla :D Güle güle kullan kardeş :)
@TheAMG56 yok valla ben kimseye Asus aldırıp o vebalin altına girmem :D Kendi yediğim kazıklar ayrı, eşin dostun yediği kazıklar ayrı.. Geniş ürün gamıyla bütün çevreme sapladı bu marka :D
sağ olun abi. Şimdi bide xiaomi hybrid hd aldık mı tamamm

1493283940660.jpg

Onlara ve piston 3'e basları iyi değil fakat ses berraklığı muazzam diyorlar. Bilgin olsun. :)

Ben 6 ay hybrid hd kullandım
Ses berraklığı çok iyi cidden bana baslar yeterli geliyordu gayet memnundum indirime girsin alacağım gene
Piston 3 hakkında iyi şeyler duymadım

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Bende Bang Olufsen H3 var.

EQ ile bass takviyesi yapınca tadından yenmiyor.

Bu kadar temiz ve berrak bir ses duymadım.

Bende Bang Olufsen H3 var.

EQ ile bass takviyesi yapınca tadından yenmiyor.

Bu kadar temiz ve berrak bir ses duymadım.

şu lg ile hediye verilen dimi o ? normalde 650 lira falandıda arta kalan mallar mıdır nedir 250 lira civarına satılıyodu son gördüğümde. Senden iyi olduğunu duyduğuma göre ekliyorum ben onu favorilere

sennheiser'ı da mustafa sandalın tonmaister'ında görmüştüm :D

Ulan herkeste deli gibi pc var bende bi masaüstü var 2005 model önü de bmw gibi hala kullanıyom :D

şu lg ile hediye verilen dimi o ? normalde 650 lira falandıda arta kalan mallar mıdır nedir 250 lira civarına satılıyodu son gördüğümde. Senden iyi olduğunu duyduğuma göre ekliyorum ben onu favorilere

sennheiser'ı da mustafa sandalın tonmaister'ında görmüştüm :D

Ya ben bass head olmadığım için aldım o kulaklığı.

Evet LG ile ortak yapılanlar. Ucuza kapmıştım bende. Yüksek seste dışarıya çok ses veriyor, iç izolasyonu iyi, çok rahat. Malzeme kalitesinden bahsetmeme gerek yok.

Dümdüz flat bir kulaklık. Ama herşey çok temiz. Gerçekten yüksek kaliteli bir şarkıyla tadı anlaşılır. Bass istenirse EQ şart. 30-120 Hz aralığı filan distortion olmadan 1.5-2db arttirilabiliyor. Çok güzel bass da geliyor o zaman. Fazlası diğer frekansları bastırıyor.

Sennheiseri baya tonmaister kullanıyor ya. AKG de keza öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...