@berkertekin abi yanıldın şuan telefon elimde Allaha şükür çözmüşler sorunu
Hadi hayırlı olsun kardeşim. Gözün aydın.@berkertekin abi yanıldın şuan telefon elimde Allaha şükür çözmüşler sorunu
@berkertekin abi yanıldın şuan telefon elimde Allaha şükür çözmüşler sorunu
Senden çok sevindim valla Güle güle kullan kardeş@berkertekin abi yanıldın şuan telefon elimde Allaha şükür çözmüşler sorunu
Hadi hayırlı olsun kardeşim. Gözün aydın.
haydi Gözün aydın hacım
sağ olun abi. Şimdi bide xiaomi hybrid hd aldık mı tamammSenden çok sevindim valla Güle güle kullan kardeş
@TheAMG56 yok valla ben kimseye Asus aldırıp o vebalin altına girmem Kendi yediğim kazıklar ayrı, eşin dostun yediği kazıklar ayrı.. Geniş ürün gamıyla bütün çevreme sapladı bu marka
Müdür hayallerde filmlerde yaşama. O bir kere olur, elden ele dolaşır hikayesi. Sana bana gelmez
Müdür hayallerde filmlerde yaşama. O bir kere olur, elden ele dolaşır hikayesi. Sana bana gelmez
Onlara ve piston 3'e basları iyi değil fakat ses berraklığı muazzam diyorlar. Bilgin olsun.
Bende Bang Olufsen H3 var.
EQ ile bass takviyesi yapınca tadından yenmiyor.
Bu kadar temiz ve berrak bir ses duymadım.
şu lg ile hediye verilen dimi o ? normalde 650 lira falandıda arta kalan mallar mıdır nedir 250 lira civarına satılıyodu son gördüğümde. Senden iyi olduğunu duyduğuma göre ekliyorum ben onu favorilere
sennheiser'ı da mustafa sandalın tonmaister'ında görmüştüm
Söyle de görürsem 2 tokatlimBeyler @sinan reyiz antalyada çok canavar bi araç çekmeye gidecek insta canlı yayında söyledi geçen, arabayida dedi de canli yayını izleyenlere özel olsun dedi o yüzden demiyorum
Aynen bu sen güzel geri döndü bahar şenlikleri. Ama işte finallerden bir hafta önce