Alıp unutacaksın abiuhh... ben direk kendimi tokatlanmış gibi hissederim. 3 günden sonra müşteri hizmetlerinin halini hatırını sormaya başlayan adamım ben![]()

Alıp unutacaksın abiuhh... ben direk kendimi tokatlanmış gibi hissederim. 3 günden sonra müşteri hizmetlerinin halini hatırını sormaya başlayan adamım ben![]()
Kesinlikle normal değil. Dengede sıkıntısı varsa da ona göre sağlam müdahale eden bir ESP ayarlanması gerekirdi.sizce bu durum normal mi ?
Yapalım derdim de oyun oynayacak oturuşta 10dk.dan fazla kalamıyorum şu aralar.Konvoy yapalım
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle normal değil. Dengede sıkıntısı varsa da ona göre sağlam müdahale eden bir ESP ayarlanması gerekirdi.
Ya arkadaş şu A3 Sedan'a ilk çıktığı zamandan beri hiç ısınamadım. Önüme böyle videolar düştükçe de iyice nefret uyanmaya başladı.![]()
Bence Hilux'da olan ESP problemi bunda da var (tepkisi geç veya az). Gerçi bunun ESP'si bile kapanabiliyordu. Garip bir durum valla.sizce bu durum normal mi ?
O testi yapan kuruluş 1 2 ay önce Toyota tarafından bir piste götürüldü ve ESP sistemi güncellenmiş Hilux'ı denediler. Araba güncellenen ESP'den sonra gayet stabil bir şekilde haraket edebiliyordu. Bende ona istinaden dedim. Hatta aşağıdan konu hakkında videoya ulaşabilirsiniz.Hilux'taki esp problemi değil gibi yahu, araba bildiğin iki teker üstüne kalkıyor onda.
Bugün bi adamla konuştum 100 kilo falanmış 3 4 ayda 17 18 kilo vermiş ama tabi sadece bisikletle midir bilmiyorum![]()
Torino kabul de, Çok az arabaya uyuz olmuşumdur Ford Pinto kadar. Bak ben Multipla beğenen adamım, hesabını yap
Torino alacaksan da bu kasa Gran Torino'dan alacan ki şanın yürüsün
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-otomobiller-1972-gran-torino-223810498/detay
sizce bu durum normal mi ?
bu testler bızım sahılde vıraj kasmamıza benzemıyor. bu 2016 model a3 sedan 1.6 tdı versıyonu sahıl yolunda baya zorladım acıkcası yol tutusu guzel gelmıstı takı su vıdeoyu ızleyene kadar a3 alınır dıyordum bu ne ya boylebu araba niye dacia logan clio symbol gibi yolda takılıyor ?
bu testler bızım sahılde vıraj kasmamıza benzemıyor. bu 2016 model a3 sedan 1.6 tdı versıyonu sahıl yolunda baya zorladım acıkcası yol tutusu guzel gelmıstı takı su vıdeoyu ızleyene kadar a3 alınır dıyordum bu ne ya boyle
senın arabayı kucuk yenı b segmentlere net tercıh ederım hala.neee biliyim abi bizim taunus bu kadar sapıtmıyor bide bitik lastiklerle ben bu videoları izleyince gidip kapının önündekinin direksiyonunu öpesim geliyor
Taunus fanboy admin online