Başınız sağ olsun.Arkadaşlar isim koy diyordu hep çok düşkünüm arabaya diye. Uzun süre künye boş kaldı, adını Süleyman Seba vefat ettiği zaman koydum. Kıymetli bir büyüğümüzdü.
Başınız sağ olsun.Arkadaşlar isim koy diyordu hep çok düşkünüm arabaya diye. Uzun süre künye boş kaldı, adını Süleyman Seba vefat ettiği zaman koydum. Kıymetli bir büyüğümüzdü.
Tövbe tövbe yanlış anlamayın ama güldüm yani .Ben bilmem böyle şeyleri sfjdgsj
Hemen zemini hazırlasaydın kaça satarsın diye
Kardeşlerden satılık olan alfa hala duruyor30 kağıt çekerdi direk hiç kendimi deprasyona sokamam
Solidworks kullanıyorlar abi çizim modelleme falanne için kullanıyorlar? Ona göre oooo diyeceğim
Yok abi etmemişler. Peki krank kitlemişse çözümü nedir?anlattığına göre krank kitlemiş araba yağını kontrol ettiler mi veya kitlemeden önce yağ lambası yakmışmı
Motor atcaz olmaz öyleYok abi etmemişler. Peki krank kitlemişse çözümü nedir?
Bonzai gene can aldı...Sorun olurmu hava filtresiz gezmek?
Ekli dosyayı görüntüle 7418
Multipla yı tasarlayan mühendisler kankin herhalde abiValla bence gayet şekilli. Multipla da güzel araba bence, hep ön yargı kurbanı oluyorlar.
Değil de, o araba ilk çıktığında "anaa ne güzel lan TRye de gelir mi acaba" demiştim sırıtan bir suratla. Hep bir sempatim vardı. Sonra bu foruma geldim bir baktım Allaaah... Önünde Multipla gören tekmeliyor. Ben güzel dedikçe daha bir şevkle tekmeler oldular Biri ortaya bir Multipla bırakıyor, öteki yere indirmeden vuruyor. Öylesine sevilmiyorMultipla yı tasarlayan mühendisler kankin herhalde abi
Şunu okuduktan sonra nasıl iyi bir akşam geçirmemizi bekleyebilirsin bizdenİyi akşamlar
Çiğköfte dürüme mayonez sıkmak yeni mi moda oldu bunu yapanda komagene
İyi akşamlar
Çiğköfte dürüme mayonez sıkmak yeni mi moda oldu bunu yapanda komagene
Dur bedo zaten ortalık karışıkMotor atcaz olmaz öyle