Tahminince Çin de köpek yendiğinden dolayı uzakdoğululara kinleri varToyatalara neden köpekler saldırıyor ya
Tahminince Çin de köpek yendiğinden dolayı uzakdoğululara kinleri varToyatalara neden köpekler saldırıyor ya
Ala Yakışır.Solidworks kullanıyorlar abi çizim modelleme falan
Bu güne kadar 4 kere şahit oldum 2 kere yolda giden Toyota ya saldırdı 2 kerede davlumbazlarını söktüklerini gördüm heralde kullandıkları bir parça onları tetikliyor.Tahminince Çin de köpek yendiğinden dolayı uzakdoğululara kinleri var
Ya bu bizim burda olan çocuk değil mi hani Tigrası vardı, satmak zorunda kaldıydı?Sorun olurmu hava filtresiz gezmek?
Ekli dosyayı görüntüle 7418
Abi Romanya da her sokakta var resmen.İnan yandan ucube ;önden tren lokomotifi gibi. Töbe bismilla çekip bakıyosun ikinci kere Tabisi zevk meselesi beğenen varmış ki görüyor konuşuyoruzDeğil de, o araba ilk çıktığında "anaa ne güzel lan TRye de gelir mi acaba" demiştim sırıtan bir suratla. Hep bir sempatim vardı. Sonra bu foruma geldim bir baktım Allaaah... Önünde Multipla gören tekmeliyor. Ben güzel dedikçe daha bir şevkle tekmeler oldular Biri ortaya bir Multipla bırakıyor, öteki yere indirmeden vuruyor. Öylesine sevilmiyor
asdjaskdjfals sonuçta ikinci kez dönüp baktırıyor arabaAbi Romanya da her sokakta var resmen.İnan yandan ucube ;önden tren lokomotifi gibi. Töbe bismilla çekip bakıyosun ikinci kere Tabisi zevk meselesi beğenen varmış ki görüyor konuşuyoruz
Ya mesela yolda bi kız görürsün göbek açık tişört giymiştir güzeldir.1 kere bakarsın iyiymiş der yoluna devam edersin.Bir de lööp göbekli kız giyer ulan gerçekten bunu yapmış mı diye tekrar bakarsın ve ... heh işte o hesapasdjaskdjfals sonuçta ikinci kez dönüp baktırıyor araba
Halbuki bende tam tersi oluyor .Ya mesela yolda bi kız görürsün göbek açık tişört giymiştir güzeldir.1 kere bakarsın iyiymiş der yoluna devam edersin.Bir de lööp göbekli kız giyer ulan gerçekten bunu yapmış mı diye tekrar bakarsın ve ... heh işte o hesap
Vag cısın ondandırHalbuki bende tam tersi oluyor .
Acaba bir açıklaması var mıBu güne kadar 4 kere şahit oldum 2 kere yolda giden Toyota ya saldırdı 2 kerede davlumbazlarını söktüklerini gördüm heralde kullandıkları bir parça onları tetikliyor.
Bende benzettimYa bu bizim burda olan çocuk değil mi hani Tigrası vardı, satmak zorunda kaldıydı?
Bilmiyorum ama çok garip bir de hep çamırluk tarafına saldırıyorlar nedenseAcaba bir açıklaması var mı
Bende benzettim
Ya acaba Toyota'lar, kedilerin girmesi ve kaputun içinde ölmeden yuvalanabilmeleri için çok uygun arabalar olabilir mi? Belki köpekler kedi kokusuna veya sesine, veya varlığına katlanamayıp saldırıyorlardır. Bu açıdan düşünsek? Olabilir mi?Bilmiyorum ama çok garip bir de hep çamırluk tarafına saldırıyorlar nedense
Abi Romanya da her sokakta var resmen.İnan yandan ucube ;önden tren lokomotifi gibi. Töbe bismilla çekip bakıyosun ikinci kere Tabisi zevk meselesi beğenen varmış ki görüyor konuşuyoruz
Yok abi ya 1 aydan biraz fazla muhtelif şehirlerinde kalmıştım.Sosyo ekonomik açıdan pis bilirim oraları.Evet ordaymışım gibi yazmışım Buralardayımoooo sen hayırdır Romanya'da mısın
Yok abi ya 1 aydan biraz fazla muhtelif şehirlerinde kalmıştım.Sosyo ekonomik açıdan pis bilirim oraları.Evet ordaymışım gibi yazmışım Buralardayım
Müdürüm kedin yok mu senin? İki mırıldanıp paçana sürtünse yeter. Sen ben alamayız kokuyu ama köpek bu, bütün olayı koklamak.=)@berkertekin @AYUU ben son 2 defadır bisikletle dağa bayıra çıktığımda köpekler kovalıyor, sonuncusunda bacağımdan tutuyodu biri ucuz kurtardım postu. Bisikletimde herhangi kedi saklancak yer falan yok öle gürültülü de değil
Müdürüm kedin yok mu senin? İki mırıldanıp paçana sürtünse yeter. Sen ben alamayız kokuyu ama köpek bu, bütün olayı koklamak.=)
Ahashdahh her taksiciyle muhabbet konularıHe tamamdır Hagiye popescuya selam göndereceeeğdim