Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değil de, o araba ilk çıktığında "anaa ne güzel lan TRye de gelir mi acaba" demiştim sırıtan bir suratla. Hep bir sempatim vardı. Sonra bu foruma geldim bir baktım Allaaah... Önünde Multipla gören tekmeliyor. :D Ben güzel dedikçe daha bir şevkle tekmeler oldular :D Biri ortaya bir Multipla bırakıyor, öteki yere indirmeden vuruyor. Öylesine sevilmiyor :D
Abi Romanya da her sokakta var resmen.İnan yandan ucube ;önden tren lokomotifi gibi. Töbe bismilla çekip bakıyosun ikinci kere:D Tabisi zevk meselesi beğenen varmış ki görüyor konuşuyoruz

@berkertekin @AYUU ben son 2 defadır bisikletle dağa bayıra çıktığımda köpekler kovalıyor, sonuncusunda bacağımdan tutuyodu biri ucuz kurtardım postu. Bisikletimde herhangi kedi saklancak yer falan yok öle gürültülü de değil :D

@berkertekin @AYUU ben son 2 defadır bisikletle dağa bayıra çıktığımda köpekler kovalıyor, sonuncusunda bacağımdan tutuyodu biri ucuz kurtardım postu. Bisikletimde herhangi kedi saklancak yer falan yok öle gürültülü de değil :D
Müdürüm kedin yok mu senin? İki mırıldanıp paçana sürtünse yeter. Sen ben alamayız kokuyu ama köpek bu, bütün olayı koklamak.=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...