Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe ne kadar? Bide şehir içi kullanmak isteyip illa dağ olsun demiyorsan şehir bisikleti ya da yol bisikletide bakabilirisin.
ya bütçe 1200 falan işte. İlla dağ olsun diye diretmiyorum. Decatlonda yol,dağ,şehir bisikletleri var. Yol bisikleti bana fazla gelir. Ve ona verecek bütçe de yok. Şehir bisikletleri biçimsiz. Dağ bisikleti kalıyo geriye onlar da tek sıkıntı dağ bisikleti olması. Yoksa hiçbir sıkıntım yok. Kafama takılan sadece şehirde dağ bisikleti kullanmak sıkıntı olmur mu? diye.

New 3 diyolar
19114665_10211354554193673_305012211_n.jpg

19075413_10211354554233674_1801877894_n.jpg
Bu orjinal araç değil render olarak çizilmiş bir görsel...

ya bütçe 1200 falan işte. İlla dağ olsun diye diretmiyorum. Decatlonda yol,dağ,şehir bisikletleri var. Yol bisikleti bana fazla gelir. Ve ona verecek bütçe de yok. Şehir bisikletleri biçimsiz. Dağ bisikleti kalıyo geriye onlar da tek sıkıntı dağ bisikleti olması. Yoksa hiçbir sıkıntım yok. Kafama takılan sadece şehirde dağ bisikleti kullanmak sıkıntı olmur mu? diye.
Yok ya sıkıntı olmaz bende dağ bisikleti kullanıyorum. Sıkıntı olursa da en olmadı ince lastik takarsın sana şehir bisikleti olur:D

Ne yaparsan yap ince lastikli olanlardan alma cidden ne marka olursa olsun dayanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...