Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Doğan Abiyi seviyoruz ediyoruz ama bu kadar eksik ve atlamalı bir video olmaz ki. Aracın özelliklerini ya yanlış yada eksik söyledi. Yazık olmuş bide Octavia'ların üretim kalitesi bana pek iyi gelmiyor özellikle kapı içleri ve cam açma tuşlarının olduğu bölgeler vasat.

Son düzenleme:
Bide değişik bir şişirme mekanizması var normal bir pompa ile şişirilmiyor mesela lastikler özel bir aparat lazım filan o yüzden ne kadar güzel gitse de ince alma bide hafif olmasına dikkat et diyeceklerim bu kadar :)
eyvallah abi. hafif alamam çünkü fiyat abzürt şekilde artıyor. linkini attığım bisiklet hoşuma gitti. alırsam onu alacam

Tamam Doğan Abiyi seviyoruz ediyoruz ama bu kadar eksik ve atlamalı bir video olmaz ki. Aracın özelliklerini ya yanlış yada eksik söyledi. Yazık olmuş bide Octavia'ların üretim kalitesi bana pek iyi gelmiyor özellikle kapı içleri ve cam açma tuşlarının olduğu bölgeler vasat.
Önceden duster testinde de yanlış bilgi vermişti, aynı hataları dergideki duster yazısında da yaptı.Kanal kendinin dikkatsiz olması sadece ona zarar ama TGye yazacağı içeriklere dikkat etmesi lazım ama onu da tam yapmıyor.

Beyler kafamda bir soru var 2.0 165 bg power donanımlı mazda fiyatı nasıl 180k oluyor. Araba boş desem 19 inç jant,11 hoparlörlü müzik sistemi,deri koltuklar standart geliyor. Tamam az değil ama bu arabanın girdiği vergiyi düşününce gayet iyi duruyor.
Bende benzer bir soru soracaktim:)
Az önce reklamlarda gördüm de superb 90k dan başlıyormuş, şu anki piyasaya gore bedava değilmi?

Türk milli futbol takımının "adamları" için verilecek150k € olan primler önce 500k€'ya çıkartılıyor. Sonra bu parayı beğenmeyen "adamlar" 650k € prim istiyorlar. Bunlar kazara kupayı kazansalar ülkenin yarısını bize verin diyeceklermiş herhalde. Biz de burda 0 km araç fiyatlarından bahsedelim, alamayacağımız araçların videolarını izleyelim sürekli. Yazık, gerçekten yazık...

Türk milli futbol takımının "adamları" için verilecek150k € olan primler önce 500k€'ya çıkartılıyor. Sonra bu parayı beğenmeyen "adamlar" 650k € prim istiyorlar. Bunlar kazara kupayı kazansalar ülkenin yarısını bize verin diyeceklermiş herhalde. Biz de burda 0 km araç fiyatlarından bahsedelim, alamayacağımız araçların videolarını izleyelim sürekli. Yazık, gerçekten yazık...
Şu dünyada bu kadar yüklü paranın kazanılabildiği en boş beleş meslekler kategorisinde futbol sektörü ilk 3'e oynar zaten. Bunlar ne halt ediyor, neyi başarıyor, ne işe yarıyorlar da servet değerinde paralar kazanıyor hiç bir zaman aklım almayacak. Haksız kazancın daniskası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...