Tamamdir bir bakayim abi yarin ufak bi bulusma var zaten orda sey ederizBir kaç farklı açıdan iyice fotoğrafını çekmeye çalış. Özellikle arka tekerleklerin ön tarafını çekmeye çalış. Arka tekerleklerin ön tarafına doğru şu resimde gördüğün uzantı ( çubuk benzeri ) bir aparat varsa control blade'dir.
Ekli dosyayı görüntüle 7771
C'ye ilk focus ile geldi, bu gidişle b segment'e de ilk fiesta ile gelecek gibi duruyor. D segmentte ise zaten kullanılıyordu diğer markalar tarafından.Yalnız bu arka bağımsız süspansiyonu ekonomik modellere ilk getiren yiğit Ford olmuş.Tebrikler kovboy
Sesli güldümYaklaşık bizim istediğimiz gibi bir golf 1.4 tsi 130 bin tl lere geliyor bu bir şaka olmalı
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Sesli güldüm
Haksız kazanç haksız.. Bir halt ettikleri yok cukkalayıp duruyorlar paraları. Nice emekçi var onlardan daha fazla hak eden.
1998 de getirmişler hey yavrum.Fransızlar hala geçmedi ordan gelC'ye ilk focus ile geldi, bu gidişle b segment'e de ilk fiesta ile gelecek gibi duruyor. D segmentte ise zaten kullanılıyordu diğer markalar tarafından.
O değilde sahura kaldırmaya gelen anneme telefonumu uzatıp yav ben primerayı napacam alfa alıyorum ben söyle şunlara sinir etmesinler beni demişim.
Akşam olmayaydı eyiydi yav .Tamamdir bir bakayim abi yarin ufak bi bulusma var zaten orda sey ederiz
Fransızlar hiç sevmiyorlar böyle sistemleri nedendir bilemiyorum. Hayır, ürettiklerini de kullanmıyorlar misal citroen'in hidropnömatik süspansiyonu1998 de getirmişler hey yavrum.Fransızlar hala geçmedi ordan gel
Sesli guldum allah affetsinO değilde sahura kaldırmaya gelen anneme telefonumu uzatıp yav ben primerayı napacam alfa alıyorum ben söyle şunlara sinir etmesinler beni demişim.
O paranın yarısına messi olabilirdimMaalesef öyle abi, yabancı futbolcular ülkeyi çin katar gibi görmeye başladı. Emekliliğine az kalan para kazanmaya memlekete geliyor. 3 4 milyon eurolar çinde katarda verilen paralara göre az görülüyor ama ordaki gibi vergi ödemedikleri için full cukka
Bana farkeden yok ama oruclu olunca panpa hakli oda denk getirebilirsen guzel olur dolu dolu insan var bu sefer bulusmadaAkşam olmayaydı eyiydi yav .
O paranın yarısına messi olabilirdim
Tabi abi haklı zaten ben çıkamam o saate. Öğlen saat 2 gibi atatürk caddesi starbucks da buluşak senle müsaitsen birer kayfe içeriz hatta.Bana farkeden yok ama oruclu olunca panpa hakli oda denk getirebilirsen guzel olur dolu dolu insan var bu sefer bulusmada
Helal be reis 156 bee 20 Alf
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Sesli guldum allah affetsin
Ahahah gerçekten yaa pnömatik de onlarnı icadı.Almanların alınabilirlikten uzak magic body olayını bir kenara bırakıyorum.Subaru'nun Symmetrical AWD sistemine bi bakmanı öneririm abi.Control Blade le aynı konforu yaşatıyor.Belki daha iyi diyebilirim.İnanılmaz güveniyorsun arkayaFransızlar hiç sevmiyorlar böyle sistemleri nedendir bilemiyorum. Hayır, ürettiklerini de kullanmıyorlar misal citroen'in hidropnömatik süspansiyonu
Onu sen 7 gbi alirsan anca yetisebilirim bici biciya goturcem ilkTabi abi haklı zaten ben çıkamam o saate. Öğlen saat 2 gibi atatürk caddesi starbucks da buluşak senle müsaitsen birer kayfe içeriz hatta.