Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski günlerim geldi aklıma o kadar piksel piksel oynardım ki oyun ayarlarını kısmak yetmiyordu config'den bir kaç ayar daha çekiyorduk. :/
Senin makinanın düzgün oynatması lazım aslında

Aynen öyle, ama ekran kartı cortlamaya doğru gidiyor sanırım

kaliteyi düşürmek falan da kesmedi, bi süre sonra pixelller bütün olup cihazı kilitledi

Aynen öyle, ama ekran kartı cortlamaya doğru gidiyor sanırım

kaliteyi düşürmek falan da kesmedi, bi süre sonra pixelller bütün olup cihazı kilitledi
Abi o sorun bende de oluyordu servisteki adama dedim BIOS VBIOS güncelledik gene olursa Windows 10'a geç dedi ekran kartından değilmiş o cortlama
Yarin bulusmaya kacta gelirsin

Bayramoglunda yazlik var guzel yer ya ora
Emekliler için fena abi :D Fazla tırrek var buralarda ama

91a4a91d9be45738a5ced48de5443c33.png

Büyüyünce zf

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Oglum bak gelecem ise gireyim dedin tamam dedik ha girdin ha girecen bekleyin dedin onada tamam dedik ise girdin simdi yok yorgunum yok yogunum falan yapma mudur falan dinlemem operim

lan evden çıkmıyom olm :D Şu araba işini bi çözebilsem rahatlıcam ondan sonra da seyahatlere baslıcam zaten ben de sıkıldım

Böyle şeyler otomobil tutkunlarının hoşuna gidiyor. Açıkçası saçma sapan oyuncak göreceğime bu tarz geliştirmeleri görmek isterim otomobillerde.

Edit ; Bu arada focus rs için limited edition'dı galiba yanlışım yoksa böyle bir donanım çıkardılar. Sınırlı kaydırmalı mekanik dif kilidi eklenmiş araca akıllı awd sistemine ek olarak.
Aynen öyle.Gerçekten farklı-araba yapmak isteyenleri desteklemek lazım.Yoksa iş bu oyukta kumaş kullanılmış.Makyaj aynası ışığı halojenmiş pff:( demekten öteye geçemeyiz yoksa.
Bir kısmını konuştuk zaten de şuan açtım mazda'nın wankel motor serüvenini okuyorum.Farklı olmak budur ya.Üstüne pnömatik süsp okuyup yatarım:D

lan evden çıkmıyom olm :D Şu araba işini bi çözebilsem rahatlıcam ondan sonra da seyahatlere baslıcam zaten ben de sıkıldım
Hakan vallahi tam dayakliksin ha.oglum sen demedinmi hersey yoluna girsin gelcem cok arkadasim var diyen . Simdi araba yarin evlilik cocuk derken 60 yasindami goruscez ne istiyorsun sen benden

Yayik ayrani mutlaka dene . Ben gelirsem haber veriyim ismarlarim sana la
Eyvallah reyiz büyüksün :D :D
Ben bazen açlıktan duvaları kemirmeye başlayınca dürüm falan söylüyorum da geçen 24 tl lik dürüm söylemişim yanlışlıkla yerken çok duygulandım :D
91a4a91d9be45738a5ced48de5443c33.png

Büyüyünce zf

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
la bu ne oğlum geçende vardı bundan iasfbsaifbaifsbsaisfb küfür gibi la

Aynen öyle.Gerçekten farklı-araba yapmak isteyenleri desteklemek lazım.Yoksa iş bu oyukta kumaş kullanılmış.Makyaj aynası ışığı halojenmiş pff:( demekten öteye geçemeyiz yoksa.
Bir kısmını konuştuk zaten de şuan açtım mazda'nın wankel motor serüvenini okuyorum.Farklı olmak budur ya.Üstüne pnömatik süsp okuyup yatarım:D
Pnömatik süsp çok başarılı bir sistem olmasına rağmen çok da basit bir mekanizmaya sahiptir. Sıkıştırılmış gaz ile çalışıyor ve güzel akıl. Mercedes'in curve sistemine de bakabilirsin, viraj içinde virajın yönüne göre otomobil ters yöne yatıyor. Virajdaki yana yatmalar sıfıra iniyor. Mükemmel ötesi bir sistem. Ray gibi viraja girip çıkıyorsun. Haydi iyi okumalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...