Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahah gerçekten yaa pdnömatik de onları icadı.Almanların alınabilirlikten uzak magic olayını bir kenara bırakıyorum.Subaru'nun Symmetrical AWD sistemine bi bakmanı öneririm abi.Control Blade le aynı konforu yaşatıyor.Belki daha iyi diyebilirim.İnanılmaz güveniyorsun arkaya
O sistemi biliyorum. Üretilen awd sistemler arasında en başarılısı olarak gösteriliyordu.

ram'leri 8 yaptım fan temizliği vs yaptım bilgisayarı win7ye çevirdim eurotruck satın almadan bi çakmasını kurup deneyeyim dedim pixel pixel yamuluyor...... Sinirlerim bozuldu
çakmalar düzgün çalışmıyor bazen abi bi steam hesabı açta 3-5 tlye düşünce yollayalım sana
ben geçen babama ufak tıklattım pcye ssd lazım ram lazım diye alırken o kadar para verdik olanından alsaydın dedi şimdi böyle oldu hıağğ

Du bakam yarın bi anam gillen konuşayım ama zor yani konuşmaya bile tenezzül etmedim o derece ama belki enişte ile gelirim oda baya araba meraklısı 1 serisi var hatta dıştan komple m125i görümlü.
Ya alistir sende anneni. Kapina kadar biraktik be olm en son yine yapariz nolcak dag basindasin sanki

çakmalar düzgün çalışmıyor bazen abi bi steam hesabı açta 3-5 tlye düşünce yollayalım sana
ben geçen babama ufak tıklattım pcye ssd lazım ram lazım diye alırken o kadar para verdik olanından alsaydın dedi şimdi böyle oldu hıağğ

öyleyse gine iyi, csgo aldım geçen w10dayken sıkıntılı diye sövdüm öyle ram takviyesi vs yaptım zaten, şimdi win7ye döndüm bi ara csgoyu yükleyeyim tekrar deneyeyim. Çok pis moralim sinirim bozuldu ya

2017-06-12.png

@Koraykaya asdfaf

öyleyse gine iyi, csgo aldım geçen w10dayken sıkıntılı diye sövdüm öyle ram takviyesi vs yaptım zaten, şimdi win7ye döndüm bi ara csgoyu yükleyeyim tekrar deneyeyim. Çok pis moralim sinirim bozuldu ya
Abi Windows 10'da en performanslı şekilde çalışıyor diyolar bence dönmeseydin keşke 7'ye

İlk defa bu sistemi 1972 de rallide kullanıyorlar.1980 de güncelliyorlar ve sürklase ediyorlar 20 yıl boyunca rallileri.Mantık basit simetri hayat kurtarır:)
Böyle şeyler otomobil tutkunlarının hoşuna gidiyor. Açıkçası saçma sapan oyuncak göreceğime bu tarz geliştirmeleri görmek isterim otomobillerde.

Edit ; Bu arada focus rs için limited edition'dı galiba yanlışım yoksa böyle bir donanım çıkardılar. Sınırlı kaydırmalı mekanik dif kilidi eklenmiş araca akıllı awd sistemine ek olarak.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...