Yak yak su baktiginda degisen renk icinde bitiyorum yaçoh canım sıkkın bununla stres atmaya çalışıyorum
@pulusoglu senin içinde yakayım mı bi takım reiz
Ekli dosyayı görüntüle 7772
Yak yak su baktiginda degisen renk icinde bitiyorum yaçoh canım sıkkın bununla stres atmaya çalışıyorum
Ihh 7 gibi zor bana ya neyse başka vakit yaparız yav zaten ramazan bitsin büyük bi buluşma yapmak gerek.Onu sen 7 gbi alirsan anca yetisebilirim bici biciya goturcem ilk
Sabri'nin eşi bile nemalandı bu düzenden. Kadının altına lambo falan vardı en son.işte o paraları bizim eray işcan gğbi vasıfsızlara verince de son model jipini köpeğini floryada sahanın ortasına sokup fotoğraf çekiliyo işte
Yarinki bulusmaya hakan bile geliyor vallabende la niye öle bişi dedim bilmiyorum tamam primera sevmem öneren bi kaç kişiye primera alacağıma almera alırım demişliğim var ama gece gece sahurda kaldırmaya calısan anneme tepki gösterecek kadar ne yaşadım onu bilmiyom
O sistemi biliyorum. Üretilen awd sistemler arasında en başarılısı olarak gösteriliyordu.Ahahah gerçekten yaa pdnömatik de onları icadı.Almanların alınabilirlikten uzak magic olayını bir kenara bırakıyorum.Subaru'nun Symmetrical AWD sistemine bi bakmanı öneririm abi.Control Blade le aynı konforu yaşatıyor.Belki daha iyi diyebilirim.İnanılmaz güveniyorsun arkaya
çoh canım sıkkın bununla stres atmaya çalışıyorum
Ya yapalim yapalimda o sicakta oglen kimse cikmaz bea olmadi kaciririm ben seniIhh 7 gibi zor bana ya neyse başka vakit yaparız yav zaten ramazan bitsin büyük bi buluşma yapmak gerek.
Sabri'nin eşi bile nemalandı bu düzenden. Kadının altına lambo falan vardı en son.
çakmalar düzgün çalışmıyor bazen abi bi steam hesabı açta 3-5 tlye düşünce yollayalım sanaram'leri 8 yaptım fan temizliği vs yaptım bilgisayarı win7ye çevirdim eurotruck satın almadan bi çakmasını kurup deneyeyim dedim pixel pixel yamuluyor...... Sinirlerim bozuldu
Du bakam yarın bi anam gillen konuşayım ama zor yani konuşmaya bile tenezzül etmedim o derece ama belki enişte ile gelirim oda baya araba meraklısı 1 serisi var hatta dıştan komple m125i görümlü.Ya yapalim yapalimda o sicakta oglen kimse cikmaz bea olmadi kaciririm ben seni
İlk defa bu sistemi 1972 de rallide kullanıyorlar.1980 de güncelliyorlar ve sürklase ediyorlar 20 yıl boyunca rallileri.Mantık basit simetri hayat kurtarırO sistemi biliyorum. Üretilen awd sistemler arasında en başarılısı olarak gösteriliyordu.
Ya alistir sende anneni. Kapina kadar biraktik be olm en son yine yapariz nolcak dag basindasin sankiDu bakam yarın bi anam gillen konuşayım ama zor yani konuşmaya bile tenezzül etmedim o derece ama belki enişte ile gelirim oda baya araba meraklısı 1 serisi var hatta dıştan komple m125i görümlü.
çakmalar düzgün çalışmıyor bazen abi bi steam hesabı açta 3-5 tlye düşünce yollayalım sana
ben geçen babama ufak tıklattım pcye ssd lazım ram lazım diye alırken o kadar para verdik olanından alsaydın dedi şimdi böyle oldu hıağğ
Biri dağ başı dedi Bayramoğlu'ndan s.aYa alistir sende anneni. Kapina kadar biraktik be olm en son yine yapariz nolcak dag basindasin sanki
Abi Windows 10'da en performanslı şekilde çalışıyor diyolar bence dönmeseydin keşke 7'yeöyleyse gine iyi, csgo aldım geçen w10dayken sıkıntılı diye sövdüm öyle ram takviyesi vs yaptım zaten, şimdi win7ye döndüm bi ara csgoyu yükleyeyim tekrar deneyeyim. Çok pis moralim sinirim bozuldu ya
Abi Windows 10'da en performanslı şekilde çalışıyor diyolar bence dönmeseydin keşke 7'ye
Böyle şeyler otomobil tutkunlarının hoşuna gidiyor. Açıkçası saçma sapan oyuncak göreceğime bu tarz geliştirmeleri görmek isterim otomobillerde.İlk defa bu sistemi 1972 de rallide kullanıyorlar.1980 de güncelliyorlar ve sürklase ediyorlar 20 yıl boyunca rallileri.Mantık basit simetri hayat kurtarır
Eski günlerim geldi aklıma o kadar piksel piksel oynardım ki oyun ayarlarını kısmak yetmiyordu config'den bir kaç ayar daha çekiyorduk. :/Ben de öyle diyorum da ekran pixel pixel oldu içim cız etti be, dönerim geri yine bakarım fark görmezsem