sağolun gençler, bu kuzene idi, şimdi sıra bende acilen benim arabayı satmam lazım çok tatlış bir araba buldum@emreozukan tekerine taş değmesin reyiz nice mutlu vag'lara
spoiler plssağolun gençler, bu kuzene idi, şimdi sıra bende acilen benim arabayı satmam lazım çok tatlış bir araba buldum
gene bir vag ama benim için yeri çoook büyük olan bir vag jettanın atalarındanspoiler pls
buda jetta değil İnşallah
Golf 5 GTI?gene bir vag ama benim için yeri çoook büyük olan bir vag jettanın atalarından
Hayırlı olsun güle güle kullansın kuzeniniz. Seninkide 2.3 v5 olan boralardan mı acebagene bir vag ama benim için yeri çoook büyük olan bir vag jettanın atalarından
sen öğrendin sakin spoiler vermeGolf 5 GTI?
yok ya kim kaybetmiş ben bulucam onu 40 bindeHayırlı olsun güle güle kullansın kuzeniniz. Seninkide 2.3 v5 olan boralardan mı aceba
yok ya kim kaybetmiş ben bulucam onu 40 binde
yok yok oyle bişi yok2.3 V5 Bora hem de 40 binde mi :O
Ben şok
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Para ver anlatmayalimyok yok oyle bişi yok
Kaptan yeter hala zenginliğine zenginlik katma peşindesin. Mezara mı götüreceksin yahu?Para ver anlatmayalim
Para ver anlatmayalim
Kaptan yeter hala zenginliğine zenginlik katma peşindesin. Mezara mı götüreceksin yahu?
Sen sus sen gülmeAllah'ım gooooooollllllllll
Torun sevgisinden hep buKaptan yeter hala zenginliğine zenginlik katma peşindesin. Mezara mı götüreceksin yahu?
Ne yapsın adam yakıt parasını karşılamaya çalışıyor birsekildeKaptan yeter hala zenginliğine zenginlik katma peşindesin. Mezara mı götüreceksin yahu?
Torun sevgisinden hep bu