Baya medeni oldu ama buİyiymiş... Medeni şehirde medeni arabalarla medeniyet yaşanıyor vesselam.Ben yolda Corsa kardeşliğine kalkıştım mı ortalık kara duman oluyor ***. Selam veremeden öksürük başlıyor.

Baya medeni oldu ama buİyiymiş... Medeni şehirde medeni arabalarla medeniyet yaşanıyor vesselam.Ben yolda Corsa kardeşliğine kalkıştım mı ortalık kara duman oluyor ***. Selam veremeden öksürük başlıyor.
Tekno pakette ne var?Baya medeni oldu ama buHatunun araba tekno paketmiş yk yok ya keşke alsaydım 5k verip.Çok iyi geri park ediyor
![]()
asldkfjash direk "şoför erkek miydi kadın mıydı" diye sormayayım dedim de medeni bir olta bıraktım. Cevap kendiliğinden geldi valla helal olsun dokhtorBaya medeni oldu ama buHatunun araba tekno paketmiş yk yok ya keşke alsaydım 5k verip.Çok iyi geri park ediyor
![]()
Ayıpsın abi bu pırpırlar babamın bıyığı değil haniasldkfjash direk "şoför erkek miydi kadın mıydı" diye sormayayım dedim de medeni bir olta bıraktım. Cevap kendiliğinden geldi valla helal olsun dokhtor![]()
otomatik park,ön sensörler,full led farlar,kayan ışıklı sinyallerTekno pakette ne var?
Shdjshsj bi de bayan çıktı helal olsun doktooor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda ciddi kıllandırdın beni dokhtor.Erkek olsa niye konuşayım ...
Dynamic ve Diamond'da standart olarak full led farlar yok mu?İlginçotomatik park,ön sensörler,full led farlar,kayan ışıklı sinyaller
dasıdasjlkdasjmkads sen de haklısın doktorErkek olsa niye konuşayım ...
Benimde yaptığım sorgulamalara göre fiyatlar aşağı-yukarı böyle olacak doğru yazmışlarBeyler, yeni fiesta'nın tahmini fiyatını ve donanımlarını merak edenler buradan bakabilir. Ciddi pahalı duruyor.
Öncelikle resmi liste henüz yok (her an gelebilir) fakat Fiesta piyasaya şu ankinden yüksek fiyatlarla girecek diyebilirim. 1.1L Başlangıç fiyatı 65 bin TL civarında olacak; 1.0 A/T – 1.5 TDCI tüm opsiyonlarla birlikte 100 bin TL civarına çıkacak. Buradan pay biçerek 1.5 TDCI ve 1.0 EB A/T 75-77 bin TL’den başlayacaktır. Titanium 1.0 A/T ise 86 bin TL civarında olacaktır. Dediğim gibi kesin liste on gün içinde yayınlanacak
https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-yeni-ford-fiesta-donanim-ve-fiyat-listesi/
Hı hı kardeşliği hı hıc-hr kardeşliği
Hayırdır niye?Şu anda ciddi kıllandırdın beni dokhtor.
Saplık değil kanka üşengeçlikDynamic ve Diamond'da standart olarak full led farlar yok mu?İlginç
dasıdasjlkdasjmkads sen de haklısın doktorbiz de herkesi kendimiz gibi sap sanıyoruz
PuahashdjGünaydın panpalar
Hı hı kardeşliği hı hı
@gtepro doğum günün kutlu olsun panpaa ehliyete bi adım daha yaklaştın h.o![]()
Dokhtor benimle niye konuşuyon?Hayırdır niye?
Vallaha saplık yav dhdjdysh 1.74 boy 82 kilo ve badboy olmayınca yeni nesil liseliler düşmüyor pek vallahaHayırdır niye?
Saplık değil kanka üşengeçlikEvet bende sadece gündüz ledim var gerisi mercek halojen mi öyle birşey.
Puahashdj
Hayda erkekle niye konuşuyom derken direk gidip de niye yolda tanımadağım bir erkekle konuşayım yani.Dokhtor benimle niye konuşuyon?
Endişeleneli miyim?![]()
Saçmalama olum kimler kimlerle ya azıcık özgüven.Vallaha saplık yav dhdjdysh 1.74 boy 82 kilo ve badboy olmayınca yeni nesil liseliler düşmüyor pek vallaha
Noluyor lan@berkertekin abi sen burda korkuyorsun da, doktor bana dm'den yürüdü msmfmfödmg![]()
Özgüven de yok doktor ben sap kalacam evlenemiycem ysdidhdjdyHayda erkekle niye konuşuyom derken direk gidip de niye yolda tanımadağım bir erkekle konuşayım yani.
Saçmalama olum kimler kimlerle ya azıcık özgüven.
Bari golf olmasın o ne öyle zevksiz zevksizÖzgüven de yok doktor ben sap kalacam evlenemiycem ysdidhdjdy
Arabayla dini nikah kıyarım olur biter
Yok bi meslek sahibi olayım eski zevkli bi makinayla evlenecemBari golf olmasın o ne öyle zevksiz zevksiz