Parti başkanı seçimleri mi vardi abiChp genel kurulunu yine Kılıçdaroğlu kazandı. Her ne kadar boş oy atmak iktidara yarasa da bundan böyle seçimlere katılmamayı düşünüyorum ( gerçi kullansak da vatandaşın oyları bir işe yaramıyor ). Doğru düzgün bir muhalefet partisi kalmadı oy verilecek.
Adamlarin isi iyice kolaylasti valla ekmeklerine yag surdulerChp genel kurulunu yine Kılıçdaroğlu kazandı. Her ne kadar boş oy atmak iktidara yarasa da bundan böyle seçimlere katılmamayı düşünüyorum ( gerçi kullansak da vatandaşın oyları bir işe yaramıyor ). Doğru düzgün bir muhalefet partisi kalmadı oy verilecek.
Parti başkanı seçimleri mi vardi abi
Evet, genel başkan seçimleri vardı. Çok istiyordum Muharrem İnce'nin kazanmasını. Milletvekili olduğu dönemlerden beri meclis konuşmalarına bakardım. O konuşmaya başladığı zaman Cumhurbaşkanı dahil bir çok akp'li salonu terk ederdi. Severdim hitabını, mevzulara bakışını ve ideolojisini. Yazık oldu.Adamlarin isi iyice kolaylasti valla ekmeklerine yag surduler
Artist daha iyi MPV yapabiliyorsa kendisi yapsın. Dünyanın en ferah araçlarından. O ebatta 6 kişilik araba yapmışlar, Sadece tipi özgün olmuş diye paşamız dalgasını geçiyor.
"Bu arada tasarımcı işinden kovulmuştur, kovulsun" lafı da avamlık kokuyor. En çok ona yükseldim zaten.
Edit: @Ugur bak buraya ne yazdım
Muharrem ince yi ben de çok seviyorum. Çünkü onlara onların dilinden konusuyor. Kemal kilicdaroglu çok beyefendi konusuyor. Bize onlarin silahindan lazim ne yazikkiEvet, genel başkan seçimleri vardı. Çok istiyordum Muharrem İnce'nin kazanmasını. Milletvekili olduğu dönemlerden beri meclis konuşmalarına bakardım. O konuşmaya başladığı zaman Cumhurbaşkanı dahil bir çok akp'li salonu terk ederdi. Severdim hitabını, mevzulara bakışını ve ideolojisini. Yazık oldu.
Zaten bu seçimden sonra da akp iyice kazandı diyebiliriz. Chp'nin genel seçimi akp'ye yaradı.
Pek sayılmaz ama gerektikçe mecburen yapıyorum 7-8 kişiye kadar orkestraları.Abi sen tonnmaister (nasıl yaziliyor bilmiyorum) misin ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
asus ta calısmıyormuydun yanlıs aklımda kalmıs herhal
valla abi gittiğim konserlerde hep görürdüm adam iki düğme kaldırıyor elinde viskisi birası gelenle geçenle sohbet muhabbet ohh diyordum ta ki bu işlerle profesyonel olarak uğraşan bir arkadaşla bi işe gidene kadar olaylar acayip farklı gelişiyor adam iş kovalayıp sistem kurup taşımaktan 2 gün uyumadığı oluyordu
berkın shıft delete de bı cekılıs var dun gordum su youtuber larla bısı cekmısler bı sayfadan katılım yaptım one gecır benı boluselımPek sayılmaz ama gerektikçe mecburen yapıyorum 7-8 kişiye kadar orkestraları.
Ben su anda ASUS, bizim aile firmasi, benim kendi projem, SDN ve OTOPARK'ta calisiyorum. Birde gizli bir proje daha var.
Yakinda birisi sonlanacak ama.
Ahahahahah abi uykuda uyuyamiyorsun cunku tum gun kulağın çınlıyor.
Herkes DJ lik ve sistemciligi cok hayal eder filan ama tomorrowland de çıkmadığınız surece o kadar havali bir is degil
Kumpas davalarının fos çıkması, fetö mevzusu, man adaları belgesi, tapeler v.s kılıçdaroğlu'nun eline çok fırsat geçmişti ama beceremediler. Gerekli itibarsızlaştırmayı başaramadılar. He zaten sadece onların yapabileceği iş değildi bu ama chp algısını da bitirdiler. Chp'nin bir çok seçmen kesimini de bozdular. Gerçek Atatürkçülük onun fikirlerini yaşatmakken gidip mevzuyu heykellere, marşlara, onlara bunlara bağladılar. Atatürk belki yüz bin kere söylemiştir benim fikirlerimi yaşatın, benimseyin diye. Ama chp yönetimi o yoldan gidemedi. Muharrem İnce ile belki en azından bu değişirdi diye umut etmiştim ama o da olmadı.Muharrem ince yi ben de çok seviyorum. Çünkü onlara onların dilinden konusuyor. Kemal kilicdaroglu çok beyefendi konusuyor. Bize onlarin silahindan lazim ne yazikki
Ahahahahah ben hic katilamiyorum kurallar geregi ona ne demeli abiberkın shıft delete de bı cekılıs var dun gordum su youtuber larla bısı cekmısler bı sayfadan katılım yaptım one gecır benı boluselım
herkes eğleniğ gittikten sonra tüm ekipmanları söküp arabaya yükleyip kuşadasından bodruma gidiyordu otele ordan tekrar kur sök ayarla peki bişi sorcam mekanlarda olan konserlere gittiğimde dikkatimi çekerdi sistem zaten var ama ortada aletin başında duran bir adam var sürekli ekiple gezen mekanda ki sistemin ayarlamalarını yapan ona nedeniyor ?Pek sayılmaz ama gerektikçe mecburen yapıyorum 7-8 kişiye kadar orkestraları.
Ben su anda ASUS, bizim aile firmasi, benim kendi projem, SDN ve OTOPARK'ta calisiyorum. Birde gizli bir proje daha var.
Yakinda birisi sonlanacak ama.
Ahahahahah abi uykuda uyuyamiyorsun cunku tum gun kulağın çınlıyor.
Herkes DJ lik ve sistemciligi cok hayal eder filan ama tomorrowland de çıkmadığınız surece o kadar havali bir is degil
ya vardır ıllakı ıcerıden bır ıttırmelık o zaman soyle dıyelım gercekten adaletlı mı sıstemlerı ? soz bana bırsey cıkarsa boluselım madem sana yasaksa ayıp valla.Ahahahahah ben hic katilamiyorum kurallar geregi ona ne demeli abi
herkes eğleniğ gittikten sonra tüm ekipmanları söküp arabaya yükleyip kuşadasından bodruma gidiyordu otele ordan tekrar kur sök ayarla peki bişi sorcam mekanlarda olan konserlere gittiğimde dikkatimi çekerdi sistem zaten var ama ortada aletin başında duran bir adam var sürekli ekiple gezen mekanda ki sistemin ayarlamalarını yapan ona nedeniyor ?
ya vardır ıllakı ıcerıden bır ıttırmelık o zaman soyle dıyelım gercekten adaletlı mı sıstemlerı ? soz bana bırsey cıkarsa boluselım madem sana yasaksa ayıp valla.
vıdeo ya tekrardan baktım sdn den 2 kısı ve kafalar vıdeo cekmıs 40 mılyarmı ne harcamıslar ınanmak gerekır mı ?
Muharrem ince yi ben de çok seviyorum. Çünkü onlara onların dilinden konusuyor. Kemal kilicdaroglu çok beyefendi konusuyor. Bize onlarin silahindan lazim ne yazikki
Ben izlerken beyefendiydi. demekki son donem o da kafayi yedi. Bayaadir izlemiyorumKemal Kılıçdaroğlu beyefendi konuşmuyor , gaflar - hakaretler - argolar - küfürler ...
Yalnızca sakin konuşuyor .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın akşam maçtan sonra başlarsınPazartesine iş teslim etmem lazım, bugünden beri yatıyorum