Yıllarca askere git-iş bul- evlen- çocuk yap- ev kredisi öde mottosuyla yaşayan insanlara hep şüpheyle yaklaştım ama çok mantıklıymış lan 

Askerlikle çocuk yapmanın aynı görev listesinde olması kalp benYıllarca askere git-iş bul- evlen- çocuk yap- ev kredisi öde mottosuyla yaşayan insanlara hep şüpheyle yaklaştım ama çok mantıklıymış lan![]()
Çocuktan sonra boşanma olursa o sıkıntı işteAskerlikle çocuk yapmanın aynı görev listesinde olması kalp ben
+Gebeyim
-Mission accomplished
+????
plaka herşeyi açıklıyor , Adana 'ya yakinya ondandır
İnsan boşanılmaycak biri olduğu zaman, boşanmayacak kişiyle evlenmeli. Doğru kişi doğru zaman vs.vs... 45 yaşına kadar yolu var.Çocuktan sonra boşanma olursa o sıkıntı işte![]()
bi çaldırmana, wp dürtmene bakardı. Hala onlaynımLinea falen boş iş gel cs girelim gece 12:30 da
Ne işim var Manavgat' ta yav ? Antalya bitirdik mi sanki ?Manavgatta olduğumda haber vereyim gelir misin![]()
Gücünü tuğradan alıyor o.
Ne işim var Manavgat' ta yav ? Antalya bitirdik mi sanki ?![]()
![]()
Yol üstünde beni al öyle geç.Valla ben şuan aydindayim. İspartaya gecicem bi ara kafam eserse Manavgata giderim benim çevre orda![]()
Hosgeldin Ceyhun, geldigin hic belli olmuyorNe yürüdü be arkadaş. Stage 1 Revo yazılım ile 340 beygir alınmasına mı 0-100 süresinin 5.9 saniye olmasına mı şaşırsam bilemedim valla
. Yakında 258'lik makina gelecek ondan stage 1 ile daha da iyi veriler alınabilir. 2.3 tonluk bi kamyonet için bu değerler brutal denebilir valla.
Kaptaaaan dur benim arkadasi alacaz derim otobüsteYol üstünde beni al öyle geç.![]()
![]()
Lpg dolum ağzı ile depo arasındaki hortum çatlamış, geçenlerde 100 lira yakıt aldım 20 lirası havaya karıştı. 2 haftadır benzinde kullanıyorum. Hortumu yaptırmaya niyetim yok. Yaşasın benzin! Kahrolsun deviri dalgalandıran lpg!
Şu haberden sonra UBER ve türevlerinin reklam yapmaya ihtiyacı kalmadı.... https://tr.sputniknews.com/turkiye/201802211032343641-taksi-yol-uzatma-hapis-cezasi-dolandiricilik/Günaydın...