Bilmiyordum teşekkürlerHayır, bi pist gününde 4c yalan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
Bilmiyordum teşekkürler
İyi geceler herkese, forumda ve sitede birkaç gündür kayıptım. Perşembe akşamı evime hırsız girdi, polis tutanakları eksper incelemesi falan uzun sürünce anca zaman bulup girebildim Şanslıyım ki çalışma odasına giremediği için sadece ev arkadaşımın portmantoda unuttuğu cep telefonundan olduk. Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin.
Eyvallah, adam güvenlik kamerasından bulundu hatta yakalandı da telefonu çoktan okutmuş. Polis arıyor şimdi telefoncuya falan sattıysa bulunur yakında.Höhhhh, geçmiş olsun hacım bulunur inşallahh
Geçmiş olsun hocam. Size bir şey olmamış iyi ki.İyi geceler herkese, forumda ve sitede birkaç gündür kayıptım. Perşembe akşamı evime hırsız girdi, polis tutanakları eksper incelemesi falan uzun sürünce anca zaman bulup girebildim Şanslıyım ki çalışma odasına giremediği için sadece ev arkadaşımın portmantoda unuttuğu cep telefonundan olduk. Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin.
çok büyük geçmiş olsun. Biz de yaşamıştık çok şükür aynı gün başka bi evde yakalanmışlardı. Ucuz yırttık.İyi geceler herkese, forumda ve sitede birkaç gündür kayıptım. Perşembe akşamı evime hırsız girdi, polis tutanakları eksper incelemesi falan uzun sürünce anca zaman bulup girebildim Şanslıyım ki çalışma odasına giremediği için sadece ev arkadaşımın portmantoda unuttuğu cep telefonundan olduk. Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin.
Eyvallah, adam güvenlik kamerasından bulundu hatta yakalandı da telefonu çoktan okutmuş. Polis arıyor şimdi telefoncuya falan sattıysa bulunur yakında.
Aman yok öyle birşeyBen konuya biraz Fransız’ım abi otopark.com ekibi mi 4c pert etti?
Instagram'da takipleşiyoruz zaten Ali abi , 1000abone olmasina yardimci oluruz belki . YouTube'yi kastettim .
https://www.youtube.com/user/NitroCharger
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen akışına bırakılsaydı keşke sonrasında tekrar görüntüsü konabilirdi veya tüm o turu ayrı bir video olarak koysunlarKeşke arada müzik koyulup kesilmeseydi, daha güzel olurdu. Valla helal olsun.
Ben konuya biraz Fransız’ım abi otopark.com ekibi mi 4c pert etti?
@sinan hakkaten sinanizm akiminin en guzel orneklerinden biri olan 11. viraj videosunu instagramda gormek isteriz en azindanAynen akışına bırakılsaydı keşke sonrasında tekrar görüntüsü konabilirdi veya tüm o turu ayrı bir video olarak koysunlar
Karbon saseli araçlarda onarim olmuyor diye duymuştum i8 vb icin . Buda oyle nasil toplandi acaba ?Yok, 4C'nin sahibi sağlam kaza yapmıştı. Toparlanmış ama galiba araba sanırım, sıkıntı yokmuş.