Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yol tutus baya guzel. Bir mazdayi focusu neredeyse aratmaz limitleri yuksek.ic kalite vasat. Ekran dokunmatigi falan guzel. Stock ses sistemi bir bose degil ama 10 uzerinden 7 veririm.arka hacim oldukca genis. Koltuklari ana kucagi gibi garip ama diz mesafesini oldukca arttirmis. Bas mesafesi 1 80. Arkada kolcak yok havalandirma yok ama. Saft tuneli asagida ve guzel. Konfor mazda 3 ten iyi . Gorus acilari orta derece ama. Kapilari kapatirken tok hissettiriyor. Sanziman 6 ileri tk gayet guzel geldi motor canli. Yakit simdilik fazla daha yeni oldugu icin duser muhtemel. Arka bagaj eh gunu kurtarir. Direksiyon etli guzel ama yuksek hizlarda agirlasmasini yapay buldum.
Cevabınız için teşekkür ederim bende ocak ayında 1.6cdti otm enjoy paket almaya niyetlenmiştim ama araya ev alma işi girince almak nasip olmadı tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bugün akşam mavimsi bir Insignia gördüm, makine güzel ya.

Ne yapsam pederi buna mı yönlendirsem :D
Yeni Insignia duyunca net olarak tepkim :D:D Sports Tourer olursa bir nebze ama Sedan versiyon hem dar, hem kullanışsız hem de pahalı. Insignia yerine yil sonunu bekleyip 508 alabilirsiniz gerci oda kullanissiz ama en azindan sexy duruyor.

Manyetik gri olması lazım, Almanya'da diamant blau diye geçiyor. Çok güzel renk, araç zaten çok hoşuma gitmişti, tek eksik grand sportlarda elektrikli bagaj yok.
Ya bizim için dar olmaması ve atik olması lazım bu iki şart aranıyor. 5008 darlık bakımından bizim için çok iyi ama 1.6 dizeli atik değil (pedere göre), şimdi sevgili @Porsche araç dar deyince biraz baktım evet bizim genişlik ihtiyacımızı karşılamıyor :/

Birde yine 1.6 motoru o kadar ahım şahım değil bence (pedere göre), valla ne seçeceğimizi şaşırdım. Fiyatlar uçmuş gitmiş.

Ya bizim için dar olmaması ve atik olması lazım bu iki şart aranıyor. 5008 darlık bakımından bizim için çok iyi ama 1.6 dizeli atik değil (pedere göre), şimdi sevgili @Porsche araç dar deyince biraz baktım evet bizim genişlik ihtiyacımızı karşılamıyor :/

Birde yine 1.6 motoru o kadar ahım şahım değil bence (pedere göre), valla ne seçeceğimizi şaşırdım. Fiyatlar uçmuş gitmiş.
Ben çok iri yarı olmadığım için D sınıflarının hepsi yayla gibi geliyor bana :) motor gücü iyi ama kasa ağırlığı, şanzıman falan derken atik olmaz pek. Fiyatlara girmeye gerek yok b sınıfı 100 küsür oldu, suv falan aldı yürüdü zaten.

7 senedır 1.6 atmosferık kullanıyorum neyınıze yetmıyor alla alla :D

Yol tutus baya guzel. Bir mazdayi focusu neredeyse aratmaz limitleri yuksek.ic kalite vasat. Ekran dokunmatigi falan guzel. Stock ses sistemi bir bose degil ama 10 uzerinden 7 veririm.arka hacim oldukca genis. Koltuklari ana kucagi gibi garip ama diz mesafesini oldukca arttirmis. Bas mesafesi 1 80. Arkada kolcak yok havalandirma yok ama. Saft tuneli asagida ve guzel. Konfor mazda 3 ten iyi . Gorus acilari orta derece ama. Kapilari kapatirken tok hissettiriyor. Sanziman 6 ileri tk gayet guzel geldi motor canli. Yakit simdilik fazla daha yeni oldugu icin duser muhtemel. Arka bagaj eh gunu kurtarir. Direksiyon etli guzel ama yuksek hizlarda agirlasmasini yapay buldum.

Kaç yakıyor abi. Bizim araba 3000 den sonra ortalaması 1lt civarında düşmüştü diye hatırlıyorum.

Ben çok iri yarı olmadığım için D sınıflarının hepsi yayla gibi geliyor bana :) motor gücü iyi ama kasa ağırlığı, şanzıman falan derken atik olmaz pek. Fiyatlara girmeye gerek yok b sınıfı 100 küsür oldu, suv falan aldı yürüdü zaten.

Aynen öyle, alışacak yani.

7 senedır 1.6 atmosferık kullanıyorum neyınıze yetmıyor alla alla :D

Abi bizimde 1.4 atmosferik motor, 85 beygir. Ama babama göre bizim City daha seri. Lakin realitede değil. Sırf çevirdiği devirden ve gelen motor sesinden öyle zannettiğini düşünüyorum. İlk gaz tepkisinin kötü olduğunu söyledi, start stop devreye giriyordu ondan olabilir diye düşünüyorum. Öte yandan araçta 7 kişiydik test ederken, eh trafik olduğu içinde güzergah çok kısaydı :D

Yani bir kick down yapıp test etme imkanı hiç olmadı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...