Yok hani ne cok sessiz nede cok gurultulu orta kivam geldi bana acikcasi ama onu kapali tutuyoruz saglikli bulmuyor pederbizimki de 10-10.5 dan 9-9.5 lara düştü. Bu arada start and stop ta vardı sanırım sizinkinde çalışması nasıl çok keskin mi?
Yok hani ne cok sessiz nede cok gurultulu orta kivam geldi bana acikcasi ama onu kapali tutuyoruz saglikli bulmuyor pederbizimki de 10-10.5 dan 9-9.5 lara düştü. Bu arada start and stop ta vardı sanırım sizinkinde çalışması nasıl çok keskin mi?
Proje ithal etmeyi hiç düşünmedim. Ama astarı yüzünden pahallı olur ona eminim.Türkiye'de şundan alıp getirtip yaptırayım desek, yine bir yığın mimari statik ıvır zıvırları için ruhsat peşinde mi koşacağız yani? @mgdedeoglu
https://www.madihome.com/
Aynen öyle, alışacak yani.
İsterse turbolu 200 bg olsun atmosferik gibi hissettirmemesi normal. Bende pedala bastigim an guc geliyor turbo dolmasi lag vs yok hissedilen cok farkli elbette ama yanima bir arac gelince anliyor insan yavas oldugunu benim stock hali 110 du onu cekemiyordum sizin 85 neymis ya oleAynen öyle, alışacak yani.
Abi bizimde 1.4 atmosferik motor, 85 beygir. Ama babama göre bizim City daha seri. Lakin realitede değil. Sırf çevirdiği devirden ve gelen motor sesinden öyle zannettiğini düşünüyorum. İlk gaz tepkisinin kötü olduğunu söyledi, start stop devreye giriyordu ondan olabilir diye düşünüyorum. Öte yandan araçta 7 kişiydik test ederken, eh trafik olduğu içinde güzergah çok kısaydı
Yani bir kick down yapıp test etme imkanı hiç olmadı.
Ahahahahah yorumunu kendisine okutacağım.İsterse turbolu 200 bg olsun atmosferik gibi hissettirmemesi normal. Bende pedala bastigim an guc geliyor turbo dolmasi lag vs yok hissedilen cok farkli elbette ama yanima bir arac gelince anliyor insan yavas oldugunu benim stock hali 110 du onu cekemiyordum sizin 85 neymis ya ole
dolusu 9-10bin ki bu bahsettiğim 13 inch 15 inch daha pahalıney oyle bır rakam varmıymıs kalbıme ınıyor
Bir ara bizde 2.0 atmosferik vardı. Hey gidi günler. 140 beygirdi.7 senedır 1.6 atmosferık kullanıyorum neyınıze yetmıyor alla alla
Gece durteyimmi teldenGene rezalet Türkçem ve disleksi kişiliğimle onlaynım
Waaaay gider yapıyordun kaç gündür, R mi o yoksa@saracer abi bi ara toplanalim artik diyet yapcam diye kilo almaya basladim
Bende r yok abi her turlu gecerimde diyet yapim ben yinedeWaaaay gider yapıyordun kaç gündür, R mi o yoksa
Hocam sen bi Almanya yap rahatla böyle olmayacak.Şöyle güzel şehirler yapmak o kadar da zor değildi halbuki.
https://www.instagram.com/magictiron/
Ahahaha uyuycam yav sabah 9 a ders koymuşlar yarın ben dürterim seni kaptan watsuptanGece durteyimmi telden
yok gece sevıyorum benAhahaha uyuycam yav sabah 9 a ders koymuşlar yarın ben dürterim seni kaptan watsuptan