Geyik Başlığı 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,040
7
51,377
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Geçen İzmir dönüşü Yalova'da çevirmeye takıldık gece vakti. İşaret ettiler kenara çektim. Yavaşlarken duracağım yeri iyice gördükten sonra farı kedi gözüne aldım öyle durdum. Camı açtığımda polis ilk olarak "öncelikle tebrik ederim, tam gelirken görünce..." diye başladı. Aha dedim radarlardan biri kıl payı sapladı galiba diye düşündüm. "...farlarınızı kıstınız. Bunca yıllık memurum, kimse gözlerimizi alacağını düşünüp bunu yapmadı bugüne kadar" dedi. İlk başta ne diyeceğimi şaşırdım, sonra "bunca yıllık şoförüm, ilk kez bir çevirmede bir polis memuru bana teşekkür etti" demek içimden geçti ama çok kalabalıktı yoğun bir çevirmeydi, ortalığı makara muhabbete sardırmayayım dedim.:D "aklıma geldikçe işte ehe ehe..." gibi birşeyler geveleyebildim o karamboldeki 1-2 saniyede. Asayiş uygulamasıymış, kimlik kontrolü yapıyorlardı. Bizim kimlikleri alıp çok kısa sürede geri getirdiler. Muhtemelen gbt sorgusunu yapmadılar bile. Geri verirken kimliklerde yazan kütükle ilgili de kısa bir muhabbet yaptı. Teşekkür ettik birbirimize yolumuza baktık.

Aklınızda bulunsun, polis çevirmelerinde farları kısmak insanlık namına sandığımdan çok daha büyük iyilikmiş. :)
 

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Yarım saat falan önce evin önünde kaza oldu. Kadının evi yakınmış kocasını çağırdı, adam gelince kadına bakmadan diğer sürücüye saydırmaya başladı. Söylediği şey de "Hasarsız araba gitti değer kaybını ödeyeceksin.".

Savrulan araba binanın duvarına çarpmış, belki biraz daha hızlı gitse kadın binaya girecekti ama adamın düşündüğü şey 40.000 liralık Corsa'nın tamponu. İnsanımızın "insaniyet" yolunda kat etmesi gereken daha çok yol var.
 

FurkanKarka

Panpa
Destekçi
2 Haz 2017
910
3,104
3,820
27
İstanbul, Zonguldak
Marka
Renault
İstanbul sisli çok daha güzel. Pisliği göze batmıyor. (Küçükçekmece E-5)
8513C7F5-0C12-479B-A9B1-C2419B15B031.jpeg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım