Bende gorunce sasirdim bizim dalan larda yoktu ama yeditepe sticker ı var garip@Porsche garajdan çıkarılan reno 5 turbo yu gördün mu?
Bi tane daha varmış türkiyede
Ekli dosyayı görüntüle 13090
Bende gorunce sasirdim bizim dalan larda yoktu ama yeditepe sticker ı var garip@Porsche garajdan çıkarılan reno 5 turbo yu gördün mu?
Bi tane daha varmış türkiyede
Ekli dosyayı görüntüle 13090
ben mesela koltuğunun kaza esansında kopabileceğini düşünüyorum
bilimsel verilerle konuşmak lazım din değilki senin inanışına göre yorum yapılsın, ekonominin kötü olduğuna inanmayanlar da var bu ülkedeBen o mevzuya inanmadı. Sonucta okadar çok satılıyorki artık ithalde geliyor italyadan. Sayı yüksek..
Çünkü satılmıyor ?Otomobiller bu ara neden bu kadar indirime girdi ? Sıfır faizli krediler optionslar falan filan
Yok hocam aksine %1,50 artmış geçen sene bu zamana göre .Ticarilerde düşüş var %10 kadar ama ben binek için konuşuyorumÇünkü satılmıyor ?
Nerde indirim var?Otomobiller bu ara neden bu kadar indirime girdi ? Sıfır faizli krediler optionslar falan filan
Renault , Ford , Fiat bunlar bildiklerimNerde indirim var?
bilimsel verilerle konuşmak lazım din değilki senin inanışına göre yorum yapılsın, ekonominin kötü olduğuna inanmayanlar da var bu ülkede
Bunlarda faiz indirimi var oda eski girişli araç çok gerçi hoş faiz indirimi dediği şey yerine arabanın fiyatını düşürse benzer kapıya çıkıyor.Renault , Ford , Fiat bunlar bildiklerim
Aynen öyle hatta daha pahalıya geliyor. 2017 focus titanium için options indirimleriyle filan planlama yaptık. Baştan bir 10k indirim yapıyor ama sonunda pahalıya geliyor araba bayağı. Titanium için totalde 160 k fiyat çıkarmışlardiBunlarda faiz indirimi var oda eski girişli araç çok gerçi hoş faiz indirimi dediği şey yerine arabanın fiyatını düşürse benzer kapıya çıkıyor.
Gayet normalçok şaapmamak lazım bunlarıSadece tek bi soru; 26:30'dan sonrası Yurtdışında da böylemi ?
Ulan son 30 dk abeğğ,abeğğ bu nedir.
Sorunun cevabı bu değilGayet normalçok şaapmamak lazım bunları
Alakasi yok bu ne ya bu elemanların ne vasfi var bilmiyorum bilen var miSadece tek bi soru; 26:30'dan sonrası Yurtdışında da böylemi ?
Ulan son 30 dk abeğğ,abeğğ bu nedir.
Dışarıyı soruyorsan genelde değil, milyon abonelik shmee150, car throttle gibi kanallara çıkan adamlar geliyo buluşmaya herşey sakin sakin devam ediyorlarSorunun cevabı bu değil
Üstüne gelişmesinin zayıf olduğunu yine cvt yle kombinlemiş downsize turbo motora yapılan teknolojiyi atıcam
https://www.ototeknikveri.com/haber/4158/yeni-2015-toyota-auris-12-turbonun-teknik-detaylari
Bu benim kullandığım motor.Son hızı sabitleme gibi bir durum yok.217 gördüm zaten ibre 220 son.1300 kilo cdsi 0.34 olan bir arabada böyle bir veri ve 100-180 hızlanma çıkıyor.O yüzden 1,5 turbo 182 hp 220 nm luk motora geliştirilmiş bir motor diyemiyorum.
Yazıyı okuyup kaçıracağınız nokta olursa diye şöyle anlatayım düşük devirlerde atkinson çevirme normal devirlerde otto çevirmek 5100 devirden sonra Honda'nın vtecine karşı geliştirilmiş yağlı egzantrikli bişeylerle geçen vtec açma olayı gerçekleşiyor 1,2 turbo toyota motorunda.Geliştirme budur bana kalırsa. @AcilStop Yani algıdan çok bilmek-okumakla-kullanmakla alakalı benim durumum