Katıksız gerizekalı örneği, benim tecrübesizliğim bilmem ne diyor, e söylediler sana başına iş alırsın diye inanmadınMervan’ın arabaya el koymuşlar 10:45

Nasil da kivirmaya çalışıyor zaten arabayi istemiyomuş ta çok yakiyormus

Katıksız gerizekalı örneği, benim tecrübesizliğim bilmem ne diyor, e söylediler sana başına iş alırsın diye inanmadınMervan’ın arabaya el koymuşlar 10:45
Çift kova yöntemi ile yıkanmamış belli, kaportada çizikler var.Okulumuzun en gözde aracı, MaşallahEkli dosyayı görüntüle 12361 Ekli dosyayı görüntüle 12363 Ekli dosyayı görüntüle 12364Ekli dosyayı görüntüle 12365
Adamın testte söylediğine göre sonradan toplamış.Bu S2000 stock mu? Yoksa ben mi yanlış görüyorum?
SATILIK HONDA S2000 . ÇOK İDDALI, BU KADAR TEMİZİ YOK ...
İlan No: 546824136
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ok-iddali-bu-kadar-temizi-yok-546824136/detay
Doğrusu olmuş valla insanların gözünü yalan yanlış boyuyordu.Mervan’ın arabaya el koymuşlar 10:45
300.000 TL ne demek ya bu S2000 kullanıcılarının kafası güzelTamamen stock mu bilmiyorum ama fiyatta 300.000tl yazdığı kesin![]()
küçük aklıyla milleti dolandırmayı düşünüyordu. Gerçi dolandıracağı kadar dolandırmıştır, ortak çalışıyordu gürcistandaki adamla belli yani.Mervan’ın arabaya el koymuşlar 10:45
o civar bişeydi 6 cı viteste kaç yağtığına bakamadım ama . 1 ci ikinci 3 cü vites bariz daha uzundu.105lik 6.viteste 2000 devirde 105km yapıyordu diye hatırlıyorum bu kaç yapıyor![]()
yazık olmuş çocuğa akranım bide hakikaten göz göre göre dolandırıldı. ama onun suçu değil bizim devletimizin suçu... bizim piyasadan sonra ordaki fiyatları görünce herkesin içinin yağları eriyo gözlerinin içi gülüyo. ovf ovfMervanin arabayi aldığı videodaki bazi yorumlar
Ekli dosyayı görüntüle 12366 Ekli dosyayı görüntüle 12367 Ekli dosyayı görüntüle 12368 Ekli dosyayı görüntüle 12369
Gram uzulmemek lazim. Biz hepimiz salagiz sanki bilmiyoruz etmiyoruz erol abi mis gibi aciklamis etmisti coktan ustune o videosu tamamen bir ben zekiyim siz bilmesiniz anlamina geldi gorduk iste kim hakli kim haksiz keske cikip otopark videosunu izleyin onlar dogruyu soylemis diyecek zekaya buyukluge sahip olsaydiyazık olmuş çocuğa akranım bide hakikaten göz göre göre dolandırıldı. ama onun suçu değil bizim devletimizin suçu... bizim piyasadan sonra ordaki fiyatları görünce herkesin içinin yağları eriyo gözlerinin içi gülüyo. ovf ovf
Mervan’ın arabaya el koymuşlar 10:45
lol MaaLMervanin arabayi aldığı videodaki bazi yorumlar
Ekli dosyayı görüntüle 12366 Ekli dosyayı görüntüle 12367 Ekli dosyayı görüntüle 12368 Ekli dosyayı görüntüle 12369
az burnu havada bi arkadaş otoparkın videosundan ne haberi vardır nede bi araştırma yapıp girişmiştir bu işeGram uzulmemek lazim. Biz hepimiz salagiz sanki bilmiyoruz etmiyoruz erol abi mis gibi aciklamis etmisti coktan ustune o videosu tamamen bir ben zekiyim siz bilmesiniz anlamina geldi gorduk iste kim hakli kim haksiz keske cikip otopark videosunu izleyin onlar dogruyu soylemis diyecek zekaya buyukluge sahip olsaydi
Gram uzulmemek lazim. Biz hepimiz salagiz sanki bilmiyoruz etmiyoruz erol abi mis gibi aciklamis etmisti coktan ustune o videosu tamamen bir ben zekiyim siz bilmesiniz anlamina geldi gorduk iste kim hakli kim haksiz keske cikip otopark videosunu izleyin onlar dogruyu soylemis diyecek zekaya buyukluge sahip olsaydi
İssizlikten boya duzeltme yapiyorumBenim mevkili bir büyüğüm olmadığından hotwheelslarla idare ediyorum şimdilikçok yüksek detaylara sahip değiller. Seninkileride gösterde gözümüz şenlensin
![]()