Egzozu sök atOoo helezonları da keseriz gardaşbide altına mavi led
![]()

Egzozu sök atOoo helezonları da keseriz gardaşbide altına mavi led
![]()
gashdsahashfag 1:28Ne çıkmaya çalışıyosun görmüyo musun geldiğimi ! Aaha bu ne la ip var burda haa
ben yarım ekmeğe yapıyorum atom tostumu oh misben bu tost ekmekleriylen yapılan tosttan 5 tane yesem gine doymam
Ozel hayatim b*k gibi mazot fiyatlari o bicim 2 sene once giulietta hayali kuruyordum gecen sene egea hayal ettim bu sene anca ikinci el 1.3 95 lik punto hayal edebiliyorumEvladım zararlı nabıyorsun sen
aman yarabbiayvalık tostu olacaktı şimdi offff
![]()
Bi dahaki sene tofaş o da fiat sonuçta be panpaOzel hayatim b*k gibi mazot fiyatlari o bicim 2 sene once giulietta hayali kuruyordum gecen sene egea hayal ettim bu sene anca ikinci el 1.3 95 lik punto hayal edebiliyorum
n icmiyimde kim icsinEvladım zararlı nabıyorsun sen
Gaaliba çok iciyorum![]()
O zaman duman specEgzozu sök at![]()
Bi de hard yazılım AllaaaaahO zaman duman spec![]()
OOO alırım bi burnGaaliba çok iciyorum![]()
Tofasa 1.6 dizel swaplarizBi dahaki sene tofaş o da fiat sonuçta be panpa
O da olur be panpa 1.6 Multijet atarız fişeqTofasa 1.6 dizel swaplariz![]()
Merrsindeyim mezitli sahilindeyim gelbeni niye çaaaarmıyonuzzzz
Sonra sevgili Sinan reisin dediği gibi kafadan kaya kayaBi de hard yazılım Allaaaaah
173-174 boylarındayım 82 kiloyum mütüşTostun her türlüsü itinayla yapılır. Ayıptır söylemesi güzel de yaparım. Yeme kısmında ayrı iyiyimdir. 170 boyuma 78 kiloyum. kilo fazla evet biliyorum son 6 ayda aldığım kilodan 3 kilo vermiş halim bu.
O araba önden itiyosa yanlayacak ajaksjajaja ama kafadanSonra sevgili Sinan reisin dediği gibi kafadan kaya kaya![]()