Bu arabanın ikinci makyajı, bende ilk makyajlısı var. Bunu kullanmadım ama benimkinden kötü olacağını düşünmüyorum. Bence yol tutuşunda sorun yok.
@DouglasAdams 'ın dediği gibi devamlı esp devreye girme gibi bir eğilimi yok hatta çok anormal şey yapmadıkça girmiyor (devamlı bir muhabbet dönüyor esp kapanabilen arabanın altyapısı iyidir, saygı duyulasıdır, marka arabaya güveniyordur diye, tek tuşla kapatılabiliyor yariste, bu sınıfta pek yok bildiğim kadarıyla).
Otopark testinde de yol tutuşuyla ilgili iyi konuşmuşlardı. Arabanın en büyük sorunu
@berkertekin 'in dediği gibi yatması. Biraz fazla yatıyor, yerine göre hızda varsa tedirgin ediyor, bundan önce uzun süreli b sınıfı kullanmamıştım belki alışık olmadığımdandır.
*Vasat: Orta, ortalama.
Baya vasat?
Petrolhead olan arabayı zevk için alan, kullanan biri almaz zaten yaris'i. Hatta bana kalırsa o düşünceyle araba alabilecek olsam gidip herhangi b sınıfını almam (yaris, corsa d, 2 farklı kasa polo, clio 3 tecrübelerime göre). Yaris GRMN ise bambaşka bir araba, buna bakıp yorumlamak hata olur.