Garip. Oysaki bizim 1.2 Golf'ün üzrinde P7 Cinturatolar vardı keza oda çok güzel bir lastik değildir.Golfü energy saverla satan vw<3
Eski kasayı söylediğinizi varsayıyorum. ESP arıza ışığı yanarsa ihmal etmeden yaptırın yeter. ESP ile 75 km/h görüyor hiç fena değil.Çakma mercedes A serileri nasıl acaba kız arkadaşımda a180 var dönmeyecek korkusu yaşıyorum her bindiğimde
Ip filan bilmem de birçok marka birden fazla segmentte artık eskisi gibi değil çok iyi iyilestirmeler ve geliştirmeler yani arge çalışmaları yapılıyor Basit bir ornek vereyim Artik onceden begenilmeyen fiat markasi otomobiller dahi kaç bin tane testten geçiriliyor ve yurtdışına dahi ihraç ediliyor.Yani çoğu sektörde olduğu gibi otomotiv sektoru de yıllar boyunca gelişim gösterdi ve gösteriyorda bu yüzden clio da ip var gibi sözler bence biraz absurd kalıyor.Yanlis anlama lutfen halkimizin genel algısi ne yazık ki bu yönde olduğu için yani yanlış bilinen şeyler fazla olduğu icin bende böyle bir iki kelam nacizane karalamak istedim.Clio da kesin ip var
Kesinlikle bunu kast ediyordum bir araba hiçmi yol tutmaz arkadaş ya el arabası gibi sağa sola yatıyor yemenEski kasayı söylediğinizi varsayıyorum. ESP arıza ışığı yanarsa ihmal etmeden yaptırın yeter. ESP ile 75 km/h görüyor hiç fena değil.
Before:
After:
niye bukadar kurumsalsınIp filan bilmem de birçok marka birden fazla segmentte artık eskisi gibi değil çok iyi iyilestirmeler ve geliştirmeler yani arge çalışmaları yapılıyor Basit bir ornek vereyim Artik onceden begenilmeyen fiat markasi otomobiller dahi kaç bin tane testten geçiriliyor ve yurtdışına dahi ihraç ediliyor.Yani çoğu sektörde olduğu gibi otomotiv sektoru de yıllar boyunca gelişim gösterdi ve gösteriyorda bu yüzden clio da ip var gibi sözler bence biraz absurd kalıyor.Yanlis anlama lutfen halkimizin genel algısi ne yazık ki bu yönde olduğu için yani yanlış bilinen şeyler fazla olduğu icin bende böyle bir iki kelam nacizane karalamak istedim.
Yapım böyle ciddi biriyim ama güzel muhabbet olduğu zaman da elimden geldiğince katilirimniye bukadar kurumsalsın
Yapım böyle ciddi biriyim ama güzel muhabbet olduğu zaman da elimden geldiğince katilirim
Fransizlar artık eskisi gibi değil moralin bozulmasın çok iyi arabaları var ornek olarak peugeot 308 veya 3008 yada Renault megane hatcback mesela ilk aklıma gelenler bunlarben biraz fransız hater ıyım da ''fransızlar hothatch den baska araba yapmasın'' düşüncesine sahip biriyim hani clionun böyle bi performans göstermiş olması moralimi bozdu
Mercedes ayıbını ESP ile iyi kaptmış ama. El arabası gibi sağa sola yatıyor dediğiniz de bir SUV, MPV veya Palio'dan daha fazla değildir muhtemelen. Ha, C segmenti Mercedes olunca insan bir yadırgar tabii İçiniz rahat olsun, yatıp kalkar ama yolu bırakmaz.Kesinlikle bunu kast ediyordum bir araba hiçmi yol tutmaz arkadaş ya el arabası gibi sağa sola yatıyor yemen
Onca arabadan sonra bir mercedes olduğuna inanamıyorum onun o yüzden lakabını çakma merso koydumMercedes ayıbını ESP ile iyi kaptmış ama. El arabası gibi sağa sola yatıyor dediğiniz de bir SUV, MPV veya Palio'dan daha fazla değildir muhtemelen. Ha, C segmenti Mercedes olunca insan bir yadırgar tabii İçiniz rahat olsun, yatıp kalkar ama yolu bırakmaz.
Çakma çok ağır oldu da, deneysel çalışma diyelimOnca arabadan sonra bir mercedes olduğuna inanamıyorum onun o yüzden lakabını çakma merso koydum
Infiniti kukaları çoluk çocuk sanmış. Kafaları cama çarpmasın diye celalleniyor kabarıyor öyle.Bu infiniti acayip acayip kaput açıyor dubaya
Tiguan gibi baya hız düşürüyor
Yaya güvenliği için kaput açmış valla helal olsun hoşuma gitti .Bu infiniti acayip acayip kaput açıyor dubaya
Tiguan gibi baya hız düşürüyor
peki şimdi bu arabanın tamirat mı görmesi lazım yoksa bir kapanma yöntemi var mı ?Yaya güvenliği için kaput açmış valla helal olsun hoşuma gitti .
Valla hiç bilmiyorum ama testin devamı olmadığına göre kapama yöntemi yok gibi duruyor sanırım kaput veya mekanizma değişimi yapılıyor.peki şimdi bu arabanın tamirat mı görmesi lazım yoksa bir kapanma yöntemi var mı ?