Bu bir de fr süspansiyon. Standart olunca...Daha kötülerini de görmüştük. Ama neticede bildiğimiz Leon. Ne eksik ne fazla.
seversin sen @motorsinann
Bu bir de fr süspansiyon. Standart olunca...Daha kötülerini de görmüştük. Ama neticede bildiğimiz Leon. Ne eksik ne fazla.
Fr süpansiyon, geniş tabanlı lastikler gibi avantajlarına rağmen olduğu olacağı bu kadar. Zaten izlemeden önce de çok beklentim yoktu. izledikten sonra da eh işte deyip geçtim.Bu bir de fr süspansiyon. Standart olunca...
seversin sen @motorsinann
Yeni Ibiza kullanmıştım, tam olarak bununla aynı karakterde, tek farkı bir yerlerden çalınmış olması. Polo'nun da GTI'ı böyleyse, standart modelleri eyvah eyvah...Önde farklı, arkada farklı lastik takılı gelmiş. İlginç..
Ben cok saglikli degerlendiremedim. Yani fikrim var ama onde goodyear arkada michelin takili. Onlarda ne halde bilemedim. Soyle adam gibi lastik olsa tam bir degelendirme yapilabilirdi. Ama lastikten bagimsiz konusacak olursak gti takili bir araca gore su durumda ben de begenmedim. Gti gibi bir araci teste gonderiyorlar taktiklari lastiklere gel yani.Yeni Ibiza kullanmıştım, tam olarak bununla aynı karakterde, tek farkı bir yerlerden çalınmış olması. Polo'nun da GTI'ı böyleyse, standart modelleri eyvah eyvah...
Tepkiler aslında güzel esp başarılı değil
Bunlar hep böyle lastiklerle mi satılıyor? Normal lastikle bu kadar kötü olmaz herhaldeEze eze gidiyor maşallah
Bunlar hep böyle lastiklerle mi satılıyor? Normal lastikle bu kadar kötü olmaz herhalde
Eze eze gidiyor maşallah
Jimmny e uzanan diller haksızmışEze eze gidiyor maşallah
TT, bu testte 80 üstü yapması gereken modellerden biridir. Küçük ebat, geniş iz açıklığı ve makul güçler ile otoban faresi sürücü otomobili imajı var. ESP hiç çalışmadan bile bu kadarını dönebilmeliydi. Bence kabul edilemez.Tepkiler aslında güzel esp başarılı değil
Benim bir ticariden beklentim bundan fazla değildir.
Jimmny e uzanan diller haksızmış
Ticarilerin binek olarak alınıp binilmesi işte bu yüzden canımı çok sıkıyorBenim bir ticariden beklentim bundan fazla değildir.
Mpv ler genel olarak bundan iyi mi hiç mpv testi izlemedimTicarilerin binek olarak alınıp binilmesi işte bu yüzden canımı çok sıkıyor
Mpv ler bir üst segment kalıyor bunlara değerlendirmek yanlış olur benceMpv ler genel olarak bundan iyi mi hiç mpv testi izlemedim