Genel olarak daha iyi. Doblo, yol tutuş konusunda Connect ile birlikte ticarilerin en iyileri diyebiliriz.Mpv ler genel olarak bundan iyi mi hiç mpv testi izlemedim
Genel olarak daha iyi. Doblo, yol tutuş konusunda Connect ile birlikte ticarilerin en iyileri diyebiliriz.Mpv ler genel olarak bundan iyi mi hiç mpv testi izlemedim
Caddy ne alemde aceba hem binek araca en yakını o derlerGenel olarak daha iyi. Doblo, yol tutuş konusunda Connect ile birlikte ticarilerin en iyileri diyebiliriz.
Caddy'nin bineğe en yakın olduğu tamamen yalan. Aşırı yana yığılan -yatan demiyorum, yığılan- bir araçtır. Geçmişte o dönemki Doblo'lara Kangoo'lara göre daha sessizdir, direksiyon simidi vites topuzu filan zamanında Kangoo'lara göre filan daha hoştur. Bu intiba öyle oluşmuştur. Bugün medeniyet konusunda Kangoo dışında hepsi bayağı ileri gitti. Yeni bir Kangoo çıkarsa onda da toparlamış olurlarCaddy ne alemde aceba hem binek araca en yakını o derler
Tam PSA olmuş he. Durduran esp var Her türlü güvenli olmuş valla.Ticari demişken ne hikmetse hiç bakmak aklıma gelmemiş olan combo testini de ilk kez bakıp izledim
Mx5 in platform kardeşine göre daha düşük süratte dönmesinin sebebi ne acaba ?Tam PSA olmuş he. Durduran esp var Her türlü güvenli olmuş valla.
Bu arada önüme düştü de, 124 Serçe paylaşılmadıysa paylaşayım. Biraz içimiz açılsın.
80 üstü hızları konuşuyoruz. O yüzden her türlü çevresel değişken sebep olabilir. O günkü hava ve asfalt sıcaklığı, lastik kondisyonu, pilotun gece uykusunu alıp almaması vs.vs.Mx5 in platform kardeşine göre daha düşük süratte dönmesinin sebebi ne acaba ?
daha iyisini beklerdim
Eğer farklı sürüş modları yoksa tam bir esp kurbanı. Tamamen baştan programlanması lazım esp'nin.daha iyisini beklerdim
esp si aşırı dengesizEğer farklı sürüş modları yoksa tam bir esp kurbanı. Tamamen baştan programlanması lazım esp'nin.
ya tabi onunda etkisi büyük ama sonuçta jaguar iyi olmalıydıElektrikli arabaların en büyük eksisi pillerden dolayı gelen ağırlık. Şu gördüğümüz 4.7 metre uzunluğundaki Suv ağırlığı 2.1 ton. Bu ağırlık üstüne yükseklikte eklenince ani manevra yapması çok zorlaşıyor.
ya tabi onunda etkisi büyük ama sonuçta jaguar iyi olmalıydı
Bu da 2 ton ama cayır cayır dönüyor.Elektrikli arabaların en büyük eksisi pillerden dolayı gelen ağırlık. Şu gördüğümüz 4.7 metre uzunluğundaki Suv ağırlığı 2.1 ton. Bu ağırlık üstüne yükseklikte eklenince ani manevra yapması çok zorlaşıyor.
Bu da 2 ton ama cayır cayır dönüyor.