Geyik Testleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hybrid'i halledememişsiniz kardeş. Berbatsın, bizimle değilsin.. Ayrıca test aracına kaliteli yol tutuştan yoksun 4 mevsim lastik koymak nasıl bir kafadır hiç anlamadım.

Son düzenleme:
Hybrid'i halledememişsiniz kardeş. Berbatsın, bizimle değilsin.. Ayrıca test aracına kaliteli yol tutuştan yoksun 4 mevsim lastik koymak nasıl bir kafadır hiç anlamadım.
Ne yapsa arkayı hafifletip gövdeyi öne yığamamış. Batarya meselesi herhalde. Tepkileri benim bagajı full yüklü corsa gibi :'D

Markaların bu elektrik / hybrit işini sürüş kalitesi ve güvenliğiyle birleştirebilmesi belli ki epey vakit alacak. Şu minnak bile beşik gibi.

Doğuştan Elektrikli otomobiller hariç gerisi yalan. Geçiş sürecinde köklü markalar para harcamak istemiyorlar lakin bu durum gelecekteki yerlerini olumsuz etkiliyor.
Elektrikli otomobil + Otonom sürüş birleşince gelecekte sürücü olan bizlerin bir önemi zaten kalmayacak. Tesla gibi ekosistem oluşturabilen markalarla bence hiç olmadığı kadar tekelleşmiş bir otomobil sektörü bizi bekliyor

Gün geçmiyor ki bir hibrit arabayla daha midemiz kalkmasın.

Hibrit modelleri ile övünen markaya ithafen; HİBRİT EŞİTTİR ÇÖP :)

Şaka gibi ya. Nasıl becerdiniz bunu çok merak ediyorum. Bence sıkıntı sadece hibrit olmasında değil, başka bir şey var. Yoksa hibrit doğru kullanıldığında (Mesela Prius değil.) bence gayet güzel teknoloji. (El*ktrikten nefret ediyorum, o ayrı.)
Hibritler dönene kadar bir 10 yıl geçer:D 98 den bu yana prius üretiyorlar o dönüyor Toyota dışındaki markalar için çok daha uzun yol var