Araba da kötü dönüyor herifin sesini de sevmedim.d
Ne yapsa arkayı hafifletip gövdeyi öne yığamamış. Batarya meselesi herhalde. Tepkileri benim bagajı full yüklü corsa gibi :'DHybrid'i halledememişsiniz kardeş. Berbatsın, bizimle değilsin.. Ayrıca test aracına kaliteli yol tutuştan yoksun 4 mevsim lastik koymak nasıl bir kafadır hiç anlamadım.
Ogrendigime gore 1900 kg'a yakin da agirligi varmis. Zaten o agirlikla ne lastik kurtarir bunu ne baska bir sey. Ford'un hibritlerde daha cok ekmek yemesi lazim belli.Ne yapsa arkayı hafifletip gövdeyi öne yığamamış. Batarya meselesi herhalde. Tepkileri benim bagajı full yüklü corsa gibi :'D
Gün geçmiyor ki otomotiv sektörü, midemizi bulandıracak başka bir araç daha üretmesin.Ogrendigime gore 1900 kg'a yakin da agirligi varmis. Zaten o agirlikla ne lastik kurtarir bunu ne baska bir sey. Ford'un hibritlerde daha cok ekmek yemesi lazim belli.
Son beş yılda üretilen en iyi 10 otomobili sırala deseler listeyi doldurabileceğimden şüpheliyim.Gün geçmiyor ki otomotiv sektörü, midemizi bulandıracak başka bir araç daha üretmesin.
Hibrit araclarin hicbirinden bir beklentim yok acikcasi.
Şaka gibi ya. Nasıl becerdiniz bunu çok merak ediyorum. Bence sıkıntı sadece hibrit olmasında değil, başka bir şey var. Yoksa hibrit doğru kullanıldığında (Mesela Prius değil.) bence gayet güzel teknoloji. (El*ktrikten nefret ediyorum, o ayrı.)
Hibritler dönene kadar bir 10 yıl geçer 98 den bu yana prius üretiyorlar o dönüyor Toyota dışındaki markalar için çok daha uzun yol varŞaka gibi ya. Nasıl becerdiniz bunu çok merak ediyorum. Bence sıkıntı sadece hibrit olmasında değil, başka bir şey var. Yoksa hibrit doğru kullanıldığında (Mesela Prius değil.) bence gayet güzel teknoloji. (El*ktrikten nefret ediyorum, o ayrı.)