Teşekkürler. Muayeneden 1 gün önce elimde temizleyiciyle motor no'yu parlattım, kaputu açar açmaz adama söyleyip gösterdim, güldü . sonra far ayarı yazmış şrfsz :dİlk defa motor no okunan araba gördüm Hayırlı olsun, 2 yıl kafalar rahat.
fabrika verisi deponun hacmi kaç litreDün akşam deponun ilk kez dibini sünnetledim. Menzil 0 olduktan sonra 3-5 km daha gittim. Sonra aldığım benzin miktarı 33.41 lt
Ortalama 5.9 tüketimle 512 km ancak gitti :'D
Ekli dosyayı görüntüle 48580
Ekli dosyayı görüntüle 48581
fabrika verisi 42 lt. forumlarda ışık yandıktan sonra 100 km daha gidip tamamen bitirip 38 lt doldurabilenden fazlası yok gibi. akvaryum gibi dibini çakılla filan mı dolduruyorlar nedir anlamıyorum.fabrika verisi deponun hacmi kaç litre
abi bu senin dişinin kavuğuna yetmez kifabrika verisi 42 lt. forumlarda ışık yandıktan sonra 100 km daha gidip tamamen bitirip 38 lt doldurabilenden fazlası yok gibi. akvaryum gibi dibini çakılla filan mı dolduruyorlar nedir anlamıyorum.
garipmiş valla,fabrika verisi 42 lt. forumlarda ışık yandıktan sonra 100 km daha gidip tamamen bitirip 38 lt doldurabilenden fazlası yok gibi. akvaryum gibi dibini çakılla filan mı dolduruyorlar nedir anlamıyorum.
Öyle valla ya Her gün her gün yakıt alıyorum. İzmir seferi yaparken yolda takviye yapmak zorunda kalıyorum. Arkadaş uzun yolda v12 sanıyor kendiniabi bu senin dişinin kavuğuna yetmez ki
Yıllarca Ford kullandık, onlarda böyle durumlar olmaz. Depoya kontrol şart diye düşünülebilirdi. Ama öncesinde genel kullanıcı kontrolünü yaptım. Herkes aynı durumu yaşıyor. Formu standart yakıt depolarından biraz farklı olduğu için muhtemelen şamandıranın algılamadığı bir bölge daha var. Depo şöyle bir şey:garipmiş valla,
biz mondeoda 80-100km menzil gösteriyorken fullediğimizde 64 litre yakıt alıyordu, onun deposu da 70 litre,
keza focusun deposu 55 litre, çeyrekten fullediğimizde 45 litre rahat alıyor,
bence depoya kontrol şart
Bir gün bagaja şundan atıp gittiği kadar deneyelimÖyle valla ya Her gün her gün yakıt alıyorum. İzmir seferi yaparken yolda takviye yapmak zorunda kalıyorum. Arkadaş uzun yolda v12 sanıyor kendini
Yıllarca Ford kullandık, onlarda böyle durumlar olmaz. Depoya kontrol şart diye düşünülebilirdi. Ama öncesinde genel kullanıcı kontrolünü yaptım. Herkes aynı durumu yaşıyor. Formu standart yakıt depolarından biraz farklı olduğu için muhtemelen şamandıranın algılamadığı bir bölge daha var. Depo şöyle bir şey:
Ekli dosyayı görüntüle 48583