İstanbul park için tüplü giriş izni çıksa ben katılırmda, adamlar tüplüler için yasak komuş.
Tüp modülünü yani tank galiba sökülebiliyor onu halledersen girebilirsin diye biliyorum abi.İstanbul park için tüplü giriş izni çıksa ben katılırmda, adamlar tüplüler için yasak komuş.
Hacı, geçenlerde tt'de yazdı bir arkadaş. Tüplü merso ile girmiş piste. Girerken de hiçbir şeyi sökmemiş. Sadece piste girerken lpg tankının üstündeki analog göstergeye bakıyorlarmış. Eğer orada tüpte düşük basınç varsa, yani lpg bitmişse, piste çıkartıyorlarmış.İstanbul park için tüplü giriş izni çıksa ben katılırmda, adamlar tüplüler için yasak komuş.
İzmir'deki gibi rutin olarak pist günü duzenlenmiyor ancak belli bir ücret ödenerek pist 1gunlugune kiralanıyor . İzmit sanayide adı duyulmuş bir dükkan Her yaz başında orada bir organizasyon yapıyor . Klasik araç toplantıları vb. Oluyor . Aslında otopark.com adina bir gün kiralansa güzel olur . Biz ehliyetsiz tayfa anca izleriz ama olsunBen bu körfez pisti için bi bilgi bulamadım orada pist günleri var mı bide ücretleri nasi bilen var mı?
Hacı, geçenlerde tt'de yazdı bir arkadaş. Tüplü merso ile girmiş piste. Girerken de hiçbir şeyi sökmemiş. Sadece piste girerken lpg tankının üstündeki analog göstergeye bakıyorlarmış. Eğer orada tüpte düşük basınç varsa, yani lpg bitmişse, piste çıkartıyorlarmış.
Illegal.. Kartepeye uphill yapacam..Kartepe tırmanma diye halka açık bi etkinlik mi var? Yoksa sen kendin kartepe yolunda mı gazlıcan?
Seni çok badass gördüm hacıIllegal.. Kartepeye uphill yapacam..
Halka açık olmasada öyle bir ralli etabı varKartepe tırmanma diye halka açık bi etkinlik mi var? Yoksa sen kendin kartepe yolunda mı gazlıcan?
abim izmirde yaşıyor, bir gün yanına gideceğim pisti de görmek isterim abiİzmir'e de bekleriz.
Bizim cv film görkem abi kapmış birinciliği yalnız onun araç 100 beygir değildir
Maşallah abi daha da iyi derecelere imza atarsın inşallah
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görkem Bey koltuk falan da söküyor girerken. Tam track junkyBizim cv film görkem abi kapmış birinciliği yalnız onun araç 100 beygir değildir
Guzel bir video geliyor o zaman rahmi hocamBu arada geçen cumartesi cevat ile benim arabanın çekimini yaptık. Valla tüm gün sürdü çekim desem yeridir.
Cv films bu hafta saf kan bir hot hatch yayınlayacak, sonra da benim ufaklığı...
Bu arada geçen cumartesi cevat ile benim arabanın çekimini yaptık. Valla tüm gün sürdü çekim desem yeridir.
Cv films bu hafta saf kan bir hot hatch yayınlayacak, sonra da benim ufaklığı...
Valla ben de merak ediyorumhaydi bakalım merakla bekliyoruz hocam