Vites oranlarımızın kısa olduğu doğrudur
Teyp olayını hallettim.
Pioneer'in single tip, led ekranlı, dışarıdan basit gibi gözüken ama bluetooth bağlantısı ile telefonun tüm fonksiyonlarını kontrol edebildiğininiz versiyonu tercih ettim.
Teypin çerçeve rengi orjinal rengine yakındı ama birebir aynı değildi. Bu sorunu da siyah karbon kaplama yaparak çözdüm. Aynı karbon kaplamayı kapı koluna da uygulayınca tutarlılık da sağlanmış oldu.
Teyp kısmında açılan bölge de, arabanın önemli eksiklerinden olan eşya gözü sorununa da çözüm oldu.
Şu an için görsel şu:
Ben de aynısını düşündüm ama kırmızı ışıklı versiyonda bluetooth yoktu. Mecbur maviyi aldım.Hayırlı olsun abi keşke kırmızı ışıklı bi teyp alsaymışsın
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Hocam hayırlı olsun güle güle kullan.Teyp olayını hallettim.
Pioneer'in single tip, led ekranlı, dışarıdan basit gibi gözüken ama bluetooth bağlantısı ile telefonun tüm fonksiyonlarını kontrol edebildiğininiz versiyonu tercih ettim.
Teypin çerçeve rengi orjinal rengine yakındı ama birebir aynı değildi. Bu sorunu da siyah karbon kaplama yaparak çözdüm. Aynı karbon kaplamayı kapı koluna da uygulayınca tutarlılık da sağlanmış oldu.
Teyp kısmında açılan bölge de, arabanın önemli eksiklerinden olan eşya gözü sorununa da çözüm oldu.
Şu an için görsel şu:
hocam istabuldaysan berber benim corsaya yapabilirzHayırlı olsun. Güle güle kullanın. Folyolar çok güzel olmuş. orijinal gibi duruyor. İyi bir elektronikçiye verip ledleri kırmızı ile değiştirtmek lazım
Direksiyon tuşları çalışmıyorsa devre kurabilirim. Ben cz3'e(colta) double taktığımda direksiyon tuşlarını kullanamıyordum, modül ise 100euro civarında idi gereksiz pahalı yani. pic tabanlı basit bir microdenetleyicili devre ile direksiyon tuşlarını okuyup pic üzerinden pioneer'ın anlayacağı şekilde direnç seçerek sorunu çözdüm. Direksiyon tuşları çalışmıyorsa böyle bir şey yapılabilir. Tüm fonksiyonellik sorunsuzca çalışıyor.
Çok sağolasın.Hocam hayırlı olsun güle güle kullan.
Direksiyon kumandası ve ses kalitesi nasıl? Direksiyon kumandalarını destekledi mi?
Yazılımcı adamın hali başka oluyorHayırlı olsun. Güle güle kullanın. Folyolar çok güzel olmuş. orijinal gibi duruyor. İyi bir elektronikçiye verip ledleri kırmızı ile değiştirtmek lazım
Direksiyon tuşları çalışmıyorsa devre kurabilirim. Ben cz3'e(colta) double taktığımda direksiyon tuşlarını kullanamıyordum, modül ise 100euro civarında idi gereksiz pahalı yani. pic tabanlı basit bir microdenetleyicili devre ile direksiyon tuşlarını okuyup pic üzerinden pioneer'ın anlayacağı şekilde direnç seçerek sorunu çözdüm. Direksiyon tuşları çalışmıyorsa böyle bir şey yapılabilir. Tüm fonksiyonellik sorunsuzca çalışıyor.
Maalesef izmirdeyim hocamhocam istabuldaysan berber benim corsaya yapabilirz
abi seni biliyorum ben diğer arkadaşa demiştim karışıklık olduMaalesef izmirdeyim hocam
O da izmir de gerçi bu aralar arkadaş yurt dışında sanırım.abi seni biliyorum ben diğer arkadaşa demiştim karışıklık oldu
abi sen senin ustaya sorarmısın gittiğinde corsa c için modül varmı elinde istanbulda 300 tl istedilerO da izmir de gerçi bu aralar arkadaş yurt dışında sanırım.
Abi sana bir numara vereyim Ulaş , bizim araba için hem USB modülü hemde o modül için direksiyon kumandalarina bağlantı modülü yapıyordu . Başka araçlar içinde çalışmalar yapıyor Corsa için varmı bilmem ama sorarsın .abi sen senin ustaya sorarmısın gittiğinde corsa c için modül varmı elinde istanbulda 300 tl istediler
dm den goş bana goşAbi sana bir numara vereyim Ulaş , bizim araba için hem USB modülü hemde o modül için direksiyon kumandalarina bağlantı modülü yapıyordu . Başka araçlar içinde çalışmalar yapıyor Corsa için varmı bilmem ama sorarsın .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam abi dm den yuruyecegim sanadm den goş bana goş
O numarayı sakla o numarayı.dm den goş bana goş