@berkertekin abi yanıldın şuan telefon elimde Allaha şükür çözmüşler sorunu
Hadi hayırlı olsun kardeşim. Gözün aydın.@berkertekin abi yanıldın şuan telefon elimde Allaha şükür çözmüşler sorunu
Senden çok sevindim valla@berkertekin abi yanıldın şuan telefon elimde Allaha şükür çözmüşler sorunu
Hadi hayırlı olsun kardeşim. Gözün aydın.![]()
haydi Gözün aydın hacım![]()
sağ olun abi. Şimdi bide xiaomi hybrid hd aldık mı tamammSenden çok sevindim vallaGüle güle kullan kardeş
@TheAMG56 yok valla ben kimseye Asus aldırıp o vebalin altına girmemKendi yediğim kazıklar ayrı, eşin dostun yediği kazıklar ayrı.. Geniş ürün gamıyla bütün çevreme sapladı bu marka
![]()
Müdür hayallerde filmlerde yaşama. O bir kere olur, elden ele dolaşır hikayesi.
Müdür hayallerde filmlerde yaşama. O bir kere olur, elden ele dolaşır hikayesi.Sana bana gelmez
![]()
Onlara ve piston 3'e basları iyi değil fakat ses berraklığı muazzam diyorlar. Bilgin olsun.![]()
Bende Bang Olufsen H3 var.
EQ ile bass takviyesi yapınca tadından yenmiyor.
Bu kadar temiz ve berrak bir ses duymadım.
şu lg ile hediye verilen dimi o ? normalde 650 lira falandıda arta kalan mallar mıdır nedir 250 lira civarına satılıyodu son gördüğümde. Senden iyi olduğunu duyduğuma göre ekliyorum ben onu favorilere
sennheiser'ı da mustafa sandalın tonmaister'ında görmüştüm![]()
Söyle de görürsem 2 tokatlimBeyler @sinan reyiz antalyada çok canavar bi araç çekmeye gidecek insta canlı yayında söyledi geçen, arabayida dedi de canli yayını izleyenlere özel olsun dedi o yüzden demiyorum![]()
Aynen bu sen güzel geri döndü bahar şenlikleri. Ama işte finallerden bir hafta önce