Konu dışı : Aşk beklemediğin bir anda mı gelir yoksa sen mi arayıp bulmalısın ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni hiç tahmin etmediğim, beklemediğim bir zamanda kendi kendine buldu ama bulması da uzun sürdü. Akışına bırakmak gerekiyor sanırım :)

Tabi şunu da unutmayın. Bu konuda para da önemli bir yer tutar. Demek istediğim Golf'üm var hadi kızlar bana baksın demek değil, o düşünce şerefsizliğe ve yavşaklığa girer. Hadi lisede neyse, üniversitede de bir yere kadar. Ama sonrasında paranız var da olmuyorsa kendinizi sorgulayın önce :D

Tabi şunu da unutmayın. Bu konuda para da önemli bir yer tutar. Demek istediğim Golf'üm var hadi kızlar bana baksın demek değil, o düşünce şerefsizliğe ve yavşaklığa girer. Hadi lisede neyse, üniversitede de bir yere kadar. Ama sonrasında paranız var da olmuyorsa kendinizi sorgulayın önce :D
Okulu bitirip iş bulalım da, sonra sorgu işine başlarız. Malum aşk karın doyurmuyor diyerek de teselliyi vereyim

Arkadaşlar Ali reise kızmayın zamanı gelince ne kadar haklı olduğunu anlayacaksınız :))) O uyum yoksa Leyla ile mecnun, kerem ile aslı , ferhat ile şirin, caner ile tülin, safiye ile faik bile ayrılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...