Bu da doğru [emoji122]Arkadaşlar ilişkide ten uyumu önemlidir. Unutmayin.
Bu da doğru [emoji122]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Detaya girmesekte olurdu aslında anlamışlardır diye düşünüyorum [emoji23][emoji23][emoji23]Gerdek gecesine kadar beklememek lazım, ilişkiye girin demiyorum, sevişin yani.
Ali abiden beklenmeyen hareketler auhasushaduasdh gençler görün bunları görün
yani abi bi an ben bile yazıyı görünce "noluyo lan" demedim değilBen ülke için fazla ileri görüşlü olduğum için yanlış anlaşılabilirim. O yuzden yazıyı editledim
Abi ne gtr35 i , bizden anca ıslakta patinaja kalan 1.9 dizel doblo olur.Hayat 1000+ hp ise bizde gtr35'iz,aktarmamiz çok iyi üstesinden geliriz
Doblo yine iyi ben 2.0 130 luk önden çeker full yüklü bir ducatoyumAbi ne gtr35 i , bizden anca ıslakta patinaja kalan 1.9 dizel doblo olur.
Okulu bitirip iş bulalım da, sonra sorgu işine başlarız. Malum aşk karın doyurmuyor diyerek de teselliyi vereyimTabi şunu da unutmayın. Bu konuda para da önemli bir yer tutar. Demek istediğim Golf'üm var hadi kızlar bana baksın demek değil, o düşünce şerefsizliğe ve yavşaklığa girer. Hadi lisede neyse, üniversitede de bir yere kadar. Ama sonrasında paranız var da olmuyorsa kendinizi sorgulayın önce
Adamida bozdunuz yaAli abiden beklenmeyen hareketler auhasushaduasdh gençler görün bunları görün
Ali reis ne yaptın yaaGerdek gecesine kadar beklememek lazım, ilişkiye girin demiyorum, sevişin yani.
Benimde içimde 4.0 W8 lik bir Passat B5.5 yatıyor. Çıkartmak için doğru zamanı bekliyorum.Hayat 1000+ hp ise bizde gtr35'iz,aktarmamiz çok iyi üstesinden geliriz